Instagram/nevenarendeli
Aktivni odmor

Nevena Rendeli i Mirna Medaković u morskoj avanturi: Ove poznate mame glavne su na plaži

Zagrebačka televizijska i kazališna glumica Mirna Medaković Stepinac sa svojim blizankama Kajom i Zorom obiteljski ljetuje na Pagu, a pridružila im se prijateljica Nevena Rendeli sa svojim blizankama Leom i Marom te najmlađom članicom obitelji Vitom.

Da su ove poznate majke itekako aktivne na ljetnom godišnjem odmoru dokazuju fotografije na kojima glumica Mirna Medaković Stepinac i bivša TV voditeljica Nevena Rendeli pokazaju tajne vještine u veslanju na dasci.

Ovom zanimacijom na plaži demonstrirale su svoju top formu, a time su oduševili svoje pratitelje na društvenim mrežama. Dok je Nevena odabrala jednodijelni kupaći kostim sa zanimljivim izrezom, Mirna je odabrala dvodijelni badić, a fotografije odišu avanturističkim duhom.

"Super izgledate!" "Ljubomorna sam na trbuh","Kakve carice!" "Bolje od originala" , stoji u nekim komentarima nakon objave na njihovim društvenim mrežama. Nevena Rendeli dodala je da su prijateljice preslika slavnih glumica Cameron Diaz i Drew Barrymore iz filma "Charliejevi anđeli".

Mnogi fitness treneri veličaju ovaj način rekreacije na plaži kao jedan od onih koji jačaju cijelo tijelo, a veslanje na dasci teretanom na otvorenom.

Majke i prijateljice uživaju s petero djece na moru.

"Obitelj mi je uvijek bila oslonac i utočište i to je ono što želim pružiti i svojoj djeci. Gledajući kako cure rastu iz dana u dan, koliko toga te dvije malene glavice svakodnevno percipiraju i uče, zaista držim da su “prve tri najvažnije” i da je iznimno važno djetetu pružiti “dobar start” u životu kako bi moglo ostvariti svoje potencijale.", rekla je jednom prilikom ponosna majka trogodišnjakinja Mirna Medaković Stepinac.

Bivša TV voditeljica Nevena Rendeli početkom godine napravila je zaokret u karijeri kada je odlučila dati otkaz na HRT-u, a za Gloriju je objasnila i razlog.

Davor Matota / Hanza Media
Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli, Mak Vejzović i Hrvoje Stepinac s kćerima

"Ta je odluka u meni tinjala još prije odlaska na rodiljni. Bila sam nezadovoljna zbog više razloga, među ostalim i zbog toga što se za neke projekte uvijek nađu i novac i novi suradnici, dok se ostali moraju snalaziti kako znaju, a nije mi se više sviđala ni atmosfera na HRT-u. Odlazak na rodiljni doživjela sam kao priliku da sve malo “odstoji”, i s moje i s njihove strane, pa ćemo vidjeti hoće li se išta promijeniti kad se vratim na posao.

Naravno, tada nisam znala da ću roditi troje djece i da ću ostati kod kuće dvije i pol godine.

No gledajući emisije dok sam bila doma, shvatila sam da se stvari ne mijenjaju pa sam odlučila otići."

Čitajte i:

Nevena Rendeli prvi put otkrila pravu istinu zašto je otišla s televizije: 'Dugo trpim, ali kad nešto prekinem, nema povratka'

Susret šogorica na špici: Nevena i Bojana uvijek imaju temu za ćakulu

Nekad je bio bunt, ali danas je vrlo poželjan rez: Ove žene inspirirat će vas na promjenu

Linker
20. travanj 2024 11:45