Slatki prizor

Nives Ivanišević sa sinom pobjegla iz Zagreba napuniti baterije: U uživanciji im nije smetala ni bura

Prije radnog vikenda, radijska voditeljica povela je sina na izlet na obalu, gdje su zajedno uživali pored mora, upijali morski zrak i tople zrake sunce, dok je bura nemilosrdno puhala.

Iako se većina nas može pošteno opustiti obično samo vikendom, ‘punjenje baterija‘ preko tjedna na nekom kratkom izletu pravi je luksuz za one koji si to mogu dozvoliti. Jedna od njih je i Nives Ivanišević koja s Elizabetom Brodić vodi vikend program na radiju Narodni.

Čitajte i: Nakon povratka iz Australije, Goran i Nives otišli na kratki i slatki izlet u kakvom svi možemo uživati

Tako se Nives iz Zagreba zaputila nešto južnije kako bi uživala u morskom zraku, ali i da svom dvoipolgodišnjem sinčiću Oliveru pokaže sve ljepote mora. Iako sina ne pokazuje tako često, ovo je bila prava prilika da njih dvoje uživaju. Dok je Oliver bacao kamenčiće u more, Nives je uz njega upijala zrake sunca i miris mora.

Kratkim "ae" radijska voditeljica je opisala simpatičnu fotografiju na kojoj pozira sa sinom jer ona sve govori i ne treba joj previše opisa. Bez obzira na to što je tog dana sunce visoko sjalo, čak se i na moru još osjeti zimska studen, a nisu rijetki ni udari bure pa su se Nives i Oliver "zabundali" u toplu odjeću. "

Šta je malo bure?", napisala je Nives u Instagram storyju, otkrivši da joj vjetar nimalo ne smeta.

Čitajte i: U svemu zajedno! Nives i Goran Ivanišević snimili opušteni selfie i obratili se pratiteljima

Iako Nives nije otkrila je li njezin suprug i Oliverov otac, Goran Ivanišević, s njima, postoji velika vjerojatnost da je stajao iza kamere i zabilježio jedan predivan trenutak sa svojom obitelji.

Inače, Goran se prije mjesec dana vratio iz Australije, gdje je kao trener teniskog prvaka Novaka Đokovića postigao nevjerojatne rezultate, nakon što je Nole osvojio svoj deveti naslov Australian Opena. Odmah je iskoristio priliku da se posveti suprugi pa su njih dvoje otišli na izlet u Karlovac, odnosno u obližnji kaštel Stari grad Dubovac, gdje su uživali u prirodi i međusobnom društvu.

Linker
23. travanj 2024 19:50