ROMANTIKA

Plesna umjetnica Larisa Lipovac Navojec u zagrljaju dečka Hrvoja! Oprostili se od ljeta: ‘Nama je uvijek toplo u srcu‘

Larisa i Hrvoje Jelinčić upoznali su se nedugo nakon njezina razvoda, a zagrebački DJ odmah je pokazao kako je ozbiljan kad je u pitanju plesna umjetnica. Obožava njezina sina, a on i Larisa i ove godine su se romantičnom fotografijom oprostili od ljeta.

Poznata hrvatska koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec u jednoj od rijetkih objava na Instagramu sa sadašnjim dečkom Hrvojem Jelinčićem oprostila se od ljeta fotografijom sa zajedničkog odmora.

"Već dugo nisam objavila jednu našu. Ova je snimljena tijekom ljeta pa je simbolično i pozdrav ljetu sada kada je u Zagrebu zahladilo. No, nama je ionako uvijek toplo u srcu tako da nema zime", napisala je Larisu uz romantične fotografije na kojima je obgrlila Hrvoja. Zagrebački DJ koji nastupa pod imenom hrwoE odgovorio joj je u komentarima i napisao srce.

I prošlo ljeto Larisa je objavila sličnu fotografiju gdje je napisala kako je s Hrvojem obišla neka nova mjesta na Jadranu i pritom guštala kao nikad.

"Najvažnije je da smo bili zajedno i da smo ovako zgodno preplanuli", napisala je Larisa uz fotografiju.

Šest godina mlađi partner, u život Larise Lipovac Navojec ušao je nakon što se u rujnu 2015. rastala od glumca Gorana Navojca s kojim ima sina Grgura. S glumcem je bila zajedno 13 godina, a razlaz je komentirala riječima da su "ona i Goran uvijek bili prijatelji te da je nemoguće s njim biti neprijatelj", osim toga zauvijek će ih povezivati njihov sin Grgur. Larisa i Hrvoje vezu su službeno potvrdili u travnju 2016., a od tada do danas njihova ljubav i međusobno poštovanje samo iz dana u dan rastu.

Čitajte i: 'Kao djevojčica': Naša plesna umjetnica zna kako uživati uz voljenog muškarca, a to se i vidi na njoj

image
Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić upoznali su se ubrzo nakon njezinog razvoda s Goranom.
MAJA JUROVIC/CROPIX

"Nakon prvog susreta počeli smo se dopisivati, a onda je Hrvoje, koji je nevjerojatno poduzetan i hrabar tip, krenuo u akciju. Ja se u svojoj tadašnjoj poziciji, nedugo nakon razvoda, sigurno ne bih bila upustila u vezu sa šest godina mlađim dečkom da se meni i Grguru nije apsolutno posvetio i potpuno nas oboje osvojio. “Dečki” se međusobno jako dobro razumiju, pa i obožavaju - zato se mogu pohvaliti da imam jako dobrog partnera, koji ima razumijevanja za mene, kao i za moje privatne i umjetničke težnje i hirove", rekla je Larisa 2019. godine za Gloriju uoči proslave 25 godina umjetničke karijere.

Tada nije željela pričati o ponovnoj udaji, ali je dodala kako će, u slučaju da se to dogodi, svojem imenu dodati i treće prezime.

Čitajte i: Larisa Lipovac Navojec o razvodu i ponovnom pronalasku ljubavi: 'Sve bih opet napravila jednako'

Linker
27. ožujak 2024 08:49