To će biti hit

Po kiši i izmučen: Pattinson prvi put viđen na setu Batmana gdje je savršeno utjelovio superjunaka

Glumac je prije mjesec dana još uvijek bolovao od koronavirusa, zbog čega je snimanje filma zaustavljeno, sada je na snimanju vanjske scene u Liverpoolu viđen kako perfektno nosi tamnije nijanse kose i odjeće, što se savršeno uklapa u mračnu priču o Gothamu i njegovom junaku.

Iako je snimanje novog Batmana naišlo i još uvijek nailazi na teške prepreke, zbog svima poznatih razloga svjetske pandemije koronavirusa, stvari se ipak kreću na bolje - znatiželjni obožavatelji tako su sada prvi put mogli vidjeti Roberta Pattinsona kojem je ovo prvi put da će utjeloviti poznatog junaka. Ovaj 34-godišnji glumac zatečen je na setu, snimanja ogromne scene sprovoda u Liverpoolu, ispred Vijećnice St. George.

image
Robert Pattinson početkom rujna obolio je od koronavirusa
FOTOGRAFIJE: PETER BYRNE/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Robert ipak nije bio u Batmanovom odijelu, nego, obožavateljicama možda još i zanimljivije u uglađenom izdanju u kojem se taj lik predstavlja javnosti kao Bruce Wayne. U crnom odijelu, zaogrnut vunenim kaputom Pattinson je izašao iz automobila pred zgradu koja će u filmu predstavljati vijećnicu u Gothamu.

Tamnija verzija

Za ulogu je Robert ponešto izmijenio neke od svojih prepoznatljivih aduta, tako je umjesto zlaćane kose, glumac potamnio kosu, koja mu u pramenovima pada preko blijedog lica. Ono što je vidljivo iz fotografija snimljenih na setu, za sada obećava, da će se Robert definitivno uklopiti u film i dobro iznijeti ulogu.

image
Robert je prvi put viđen na setu Batmana
FOTOGRAFIJE: PETER BYRNE/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Prije nego je zvijezda filma stigla na set, po kojem je nemilice padala kiša, na stepenicama ispred vijećnice okupilo se stotine statista. Ispred vijećnice parkirani su bili i automobili policije grada Gothama, a viđena je i vintage verzija nezaobilaznog Batmobilea.

Nedavno je objavljeno da je premijera ovog iznimno iščekivanog filma odgođena do 2022. zbog pandemije koronavirusa - od kojeg je krajem ljeta obolio i Robert Pattinson.

image
Pattinson snima scene za Batmana u Liverpoolu
FOTOGRAFIJE: PETER BYRNE/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Ponovna odgoda pemijere

Snimanje "Batmana" započelo je u ožujku, da bi ubrzo bilo zaustavljeno zbog pandemije, kada su se glumci ponovno vratili na set, opet su morali stati početkom rujna, nakon što se i Robert razbolio.

Snimanje filma nastavljeno je u dugoj polovici rujna, nakon 10 dana pauze, koliko je bilo potrebno Robertu da savlada virus. No zbog svih tih zastoja, film koji je u kinima trebao biti u listopadu 2021. ipak ćemo vidjeti tek 2022.

Uz Pattinsona, ulogu u filmu dobila je i Zoë Kravitz, kći Lennyja Kravitza i Lise Bonet. U ulozi zlikovca Pingvina ovog ćemo puta gledati irskog glumca Colina Farrella.

Linker
20. travanj 2024 12:02