LJUBAVNI KRAH

Prije mjesec dana nam je pokazala zaručnički prsten, sad se rastaje: Šukerova bivša i zaručnik prekinuli nakon pola godine veze

Kristina Bralo i Matej Cvitanović ljeto su proveli zajedno, zaručili su se nakon tri mjeseca veze, a nakon pola godine su prekinuli. Vijest o tome potvrdio je Matej, dok nam Kristina ne odgovara na poruku.

Kraljica Hrvatske iz 2013. godine i glazbenica Kristina Bralo i nekadašnji mister turizma Matej Cvitanović, nakon nešto više od pola godine veze, raskinuli su zaruke. Potvrdio je to sam Matej za portal 24sata, a osim toga, odbio je komentirati pojedinosti oko ljubavnog kraha. Još prije tjedan dana, zaljubljeni par svakodnevno je objavljivao zajedničke fotografije i videe na društvenim mrežama, Kristina je blistala od sreće jer će se napokon skrasiti s voljenim dečkom, no idila nije potrajala dugo. Izbrisali su i zajedničke fotografije s profila.

image
Kristina Bralo na zagrebačkoj špici
NERA SIMIC/CROPIX

Par se navodno nedavno posvađao u splitskom kafiću nakon čega su oboje krenuli svojim putem, a raspravi je prethodilo to što je Kristina navodno s tenisačem Bornom Ćorićem viđena u wellnessu jednog splitskog hotela.

Još prije mjesec dana, plavokosu ljepoticu sreli smo na zagrebačkoj špici gdje je slavila rođendan prijateljice. Pokazala nam je zaručnički prsten s glomaznim tirkiznim kamenom i potvrdila zaruke s dečkom koji joj je bio prva javna veza nakon prekida s prvim čovjekom HNS-a Davorom Šukerom. Dok o planiranju vjenčanja nije željela pričati, u crnoj rupičastoj haljini pozirala je našem fotografu i pritom objasnila koliko često svraća na zagrebačku špicu.

"U posljednje vrijeme ne dolazim često s obzirom na pandemiju koronavirusa, ali inače kada je sve bilo normalno, onda sam dolazila često, uglavnom sam bila s prijateljicama na kavi. Obično se razgovara o tome kako smo provele protekli tjedan, a bude i kratka "trač partija", rekla nam je tada Kristina, koja nije skidala širok osmijeh s lica.

Čitajte i: Bivša Šukerova djevojka se udaje! Novi dečko zaprosio ju je impresivnim prstenom kojeg krasi ogroman dragulj

Zaposlena u njegovoj firmi

Prije samo deset dana u intervjuu za RTL Exkluziv Kristina je govorila o Mateju i njihovim planovima za budućnost, koji su uključivali i potomke, a ispričala je i kako je kleknuo.

"Kleknuo je iako je rekao da nikada neće kleknuti. Rasplakala sam se, stvarno je bilo prekrasno. Poslije večere odveo me na to naše mjesto, rekao da ide po nešto i vratio se s prstenom", rekla je tada Bralo, a Matej je dodao kako je Kristina od nedavno zaposlena i u njegovoj firmi.

Čitajte i: Bivša Šukerova djevojka i nekadašnja kraljica Hrvatske se pohvalila! Pokazala nam je ogroman zaručnički prsten

Linker
18. travanj 2024 21:52