Maja Jurovic
Kruna slavljeničkog tjedna

Prozirna haljina za peticu iz samopouzdanja! Ecija Ojdanić u formi života blista gdje god se pojavi

Otvorio se prvi filmski festival nakon epidemije koronavirusa, a Ecija Ojdanić dobila je čast voditi ceremoniju otvorenja ima nekoliko razloga za slavlje.

Otvorio se prvi filmski festival nakon epidemije koronavirusa, a Ecija Ojdanić dobila je čast voditi ceremoniju otvorenja ima nekoliko razloga za slavlje.

Nakon dugog perioda neizvjesnosti i napetosti, Ecija Ojdanić proživjela je jedan od ljepših tjedana u ovoj godini. Kruna nekoliko dana slavlja, zasigurno je bilo svečano otvorenje 14. Festivala tolerancije na zagrebačkom Bundeku, čiju je ceremoniju otvorenja ova naša glumica imala čast voditi.

"Bundek, otvaramo Festival tolerancije. Na otvorenom uz sve propisane mjere zaštite", komentirala je svoj angažman Ecija dok je blistala u prozirnoj čipkastoj haljini, koja je djelo Krie dizajna.

otvorenje 4. Festivala tolerancije / jezero Bundek / Zagreb 28.06.2020. / foto: Maja Jurovic / Ecija Ojdanic i Ivan Leo Lemo
Maja Jurovic
Ecija Ojdanić i dragi kolega redatelj Ivan Leo Lemo

Na 14. izdanju festivala najavljeno je 12 filmova, dvije izložbe, edukacijski programi i bogat glazbeni program, koji će se prikazati do 4. srpnja. Na otvorenju pojavili su se mnogi dužnosnici iz svijeta umjetnosti i politike.

Život je divan, čak i u doba korone

”Mislili smo kako je trinaesto izdanje Festivala bilo nesretno za nas s obzirom na to da smo se morali izmjestiti u zadnji čas iz Kina Europa, no evo ga – ni broj četrnaest nije puno sretniji. Svejedno, unatoč svim nedaćama, vjerujemo da imamo sjajno izdanje Festivala. Relevantnost, atraktivnost i originalnost bili su nam nit vodilja. Festival tolerancije je inkluzivan festival, namijenjen svima i za sve jednako pristupačan – ne trebaju vam ulaznice, samo dobra volja i interes”, rekla je Nataša Popović, direktorica Festivala tolerancije.

otvorenje 4. Festivala tolerancije / jezero Bundek / Zagreb 28.06.2020. / foto: Maja Jurovic /
Na 14. Festivalu tolerancije poštovale su se sve upute i sigurnosne mjere.

Prije otvaranje Festivala tolerancije Ecija je proslavila 47. rođendan, da se dobro zabavila pokazala je i na društvenim mrežama uz veliki osmijeh poručila je: "Život je divan. Čak i u doba korone!"

A da ovih dana glumica blista vidljivo je gdje god se pojavi, svoju isklesanu liniju ponosno pokazuje te nimalo ne zaostaje za duplo mlađim kolegicama.

"Imam samo jednu želju, koju nije teško pogoditi. Želim da korona ode brzo i naglo kako je i došla! I to što prije", poželjela si je lijepa glumica.

Pročitajte i:

Ecija Ojdanić: Bit estetskog zahvata je dobro izgledati za svoje godine, a ne skrivati ih iza maske od lica

Ecija Ojdanić slavi 47. rođendan i poručuje: 'Imam samo jednu želju, nije je teško pogoditi'

Utučena Ecija Ojdanić: 'Ovaj potres pa smrt u obitelji... Taj niz me dotukao'

Domaće glumice odmjerile modne snage na špici: Svaka je bila u svom điru, koja zaslužuje peticu za stajling?

Linker
26. travanj 2024 03:31