Instagram
sretna kao nikad

'S tobom je život muzika': Franka gušta u zadnjim danima ljeta u najboljem društvu

Franka Batelić ne krije da ju je rođenje sina potpuno promijenilo, i da je maleni dječak sad 'dirigent' njezinog života.

Poznata hrvatska pjevačica Franka Batelić u siječnju je postala majka malenog Viktora, koji joj je, kako je sama izjavila, resetirao život i koji ju je naučio 'voljeti svemirski'.

Supruga poznatog nogometaša Vedrana Ćorluke na Instagramu je objavila još jednu predivnu poruku ljubavi svom sinu, uz fotografiju na kojoj uz svog Viktora uživa u zadnjim danima ljeta.

"Bura, ti i ja. Amore Mio. S tobom je život muzika (svih durova i molova doduše)... Ovisno o danu, raspoloženju. Ali kako god ti kažeš, ipak si dirigent ovog orkestra!", napisala je Franka uz fotografiju na kojoj nježno grli sina s kojim sjedi na plaži i gleda u more.

Zgodna mama, i u svakodnevnim je prigodama dotjerana pa je za dnevni izlazak uz more odjenula točkastu haljinu s volanima i golim ramenima, a kosu skupila u decentnu pundžu.

"Naravno da majčinstvo promjeni cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer, ali sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve OK", izjavila je nedavno oduševljena poznata mama.

Čitajte i:

Franka Batelić nakon najsretnije dvije godine života poručila suprugu: 'Sve znaš'

Franka blista u neonskom kavezu, ima novosti i poručuje: 'Nešto drugačije, hrabrije, odvažnije!'

Vedran Ćorluka na šaljiv način čestitao rođendan svojoj Franki: 'Moja djevojka stari'

Linker
16. travanj 2024 15:19