Sretne vijesti

S transferom u Poljsku dolazi i ‘pojačanje‘: Bivši Dinamovac i manekenka iz Sinja presretni zbog djeteta

Par je s preseljenjem u Poljsku dobio i sretne vijesti na privatnom planu, atraktivna Sinjanka otkrila je i detalje o trudnoći.

Nogometaš Lirim Kastrati i manekenka Anđela Šimac imaju radosne vijesti, par je prije nekoliko dana objavio da će postati roditelji, a sada su otkrili i detalje. "Trudna sam tri mjeseca i zasad je sve u redu, hvala Bogu. Htjela bih curicu, a Lirim naravno dečka. No naravno, najbitnije je da je beba zdrava", kazala je sinjska manekenka za 24 sata.

Dodala je kako bebu nisu planirali, ali ju je njen partner priželjkivao. Nogometaš s Kosova koji je jedno vrijeme slovio za najbržeg igrača u Hrvatskoj nogometnoj ligi, s početkom rujna iz NK Dinamo prešao je u varšavsku Legiju. Tako će uz novi klub ovaj 22-godišnjak s partnericom proživljavati i promjene na privatnom planu.

image
Lirim i Anđela
INSTAGRAM

Anđela je u lipnju proslavila 25. rođendan, a proslavili su ga zajedno na odmoru. Lirim i manekenka upoznali su se prije godinu i pol preko zajedničkog prijatelja, a među njima odmah su počele frcati iskrice. Sinjanka ga je pratila na njegovom putu u Zagrebu, a sebe je opisala netipičnom ženom nogometaša. Iako se ove godine kratko pisalo da je par prekinuo vezu, brzo su to demantirali, a sada naravno odagnali svaku sumnju.

Čitajte i: Andrej Kramarić postao tata! Poznati nogometaš prisustvovao je porodu, maleni se rodio u Zagrebu

Otvoreno o izgledu

Anđela je izgradila karijeru fotomodela,bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prije toga natjecala se za Kraljicu Hrvatske na Pagu, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske. Jednom je prilikom izjavila da mnogi misle kako je život modela luksuzan i lagodan, ali je to daleko od istine. Posebno su joj bila zahtjevna snimanja kupaćih kostima, kod kojih naručitelji kampanja traže uglavnom jako mršave cure.

"Volim zlatnu sredinu, mislim da je ona najbolja i najzdravija. Moram izgledati lijepo, moj posao to traži. Ali to ne znači da ću zbog fotomodelinga okrenuti glavu od omiljenih mi arambašića", kazala je 2016. Anđela za Slobodnu Dalmaciju.

O svom izgledu je otvoreno progovorila u više navrata, tkao je odbacila sumnje da je stavljala implantante u stražnjicu, ali je zato ‘priznala‘ kako je radila neke druge korekcije.

"Ljudi su me počeli napadati dok sam bila u srednjoj školi, pričali su da sam vadila rebra sa 18, 19 godina, da sam išla raditi svašta na licu, ali to ništa nije istina. O svojim plastičnim operacijama otvoreno govorim, radila sam grudi, nemam ništa umjetno na licu, to jest nemam nijednu operaciju, ali sam povećala usnice, mislim da je to danas normala", otvoreno je kazala Sinjanka krajem ožujka za Exkluziv.

Linker
19. travanj 2024 12:43