Jessica Simpson i John Mayer
 Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia
Prošlost je ostavila iza sebe

Skandalozno je govorio o njihovim seksualnim odnosima, javno je osramotio i skoro uništio: Anksioznost je gasila alkoholom i tabletama

Autobiografija Jessice Simpson podigla je prašinu i otkrila niz skrivenih detalja i bolnih događaja iz prošlosti pjevačice i dizajnerice. Majka troje djece sada se prisjetila veze i prekida sa serijskim zavodnikom Johnom Mayerom.

Jessica Simpson otvoreno je progovorila o seksualnom zlostavljanju kroz koje je prošla kao djevojčica, a koje je kao posljedicu imalo njezinu ovisnost o tabletama i alkoholu. Opijata i alkohola ostavila se 2017. godine, no priznala je da je to bilo zaista dugo i teško putovanje. Ubrzo joj izlazi autobiografija pod nazivom 'Open Book', a prije izlaska za People je dala otvoreni intervju i demistificirala niz događaja koji su joj se dogodili i na javnoj sceni.

Javno je tako govorila i o prekidu s holivudskim zavodnikom Johnom Mayerom, kojeg je ostavila nakon njegovog nezgodnog intervjua u Playboyu. 'Voljeli smo se jako, bili smo sjajni u intimnostima, to je bilo lako, no veza je bila kompleksna. Stalno smo se mirili i prekidali, vraćala sam mu se devet puta', rekla je Jessica (39). Njihova veza počela je 2005. godine, nakon što se pjevačica razvela od prvog supruga, glazbenika Nicka Lacheyja. 'Čim sam se razvela, napravio je taj prvi korak. Volio me na svoj način, onako kako je mogao i ja sam tu ljubav voljela dugo vremena. I previše. Kontroliralo me', ispričala je glazbenica.

NYC  12/30/06.EXCLUSIVE: Jessica Simpson and John Mayer shopping and high-fiving together at the jewelry counter in Barneys on Madison Avenue.Digital, Image: 20230527, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PHOTOlink / Newscom / Profimedia
PHOTOlink / Newscom / Profimedia
Jessica Simpson i John Mayer

Mayer je njome bio opsjednut, a ona se osjećala nedoraslom. 'Bojala sam se da ga ne razočaram, toliko da mu nisam mogla ni poruku poslati dok netko ne bi provjerio gramatiku i pravopis'. Sve to dovelo je do nesigurnosti i anksioznosti koju je liječila alkoholom. U konačnici ju je Mayer ostavio putem maila, no Jessica smatra da je njihova veza završila onda kada je John u Playboyu izjavio da je 'Jessica bomba u krevetu.

'Mislio je da sam htjela da me tako opiše. Bila sam posramljena, moja baka je to morala čitati. Nikada se ne govori o tome kakve su žene u krevetu. Bila sam šokirala. Izbrisala sam njegov broj, olakšao mi ju je u tom prekidu', komentirala je Jessica cijeli skandal i rekla da se Mayer u konačnici ispričao za neprikladni komentar.

Linker
25. travanj 2024 19:27