Ronald Goršić / CROPIX
Ljubav je to!

Slađu pusu nije mogla dobiti: Ivana Paradžiković ovom frajeru godinama ne može odoljeti

Poznata novinarka već dugo ne skriva kako joj se duboko pod kožu uvukao jedan poseban gospodin...

Svi oni koji vole životinje i koji su barem u jednom periodu svog života imali kućnog ljubimca, znaju koliko se ta dlakava stvorenja mogu uvući u naša srca. Iznimka nije niti televizijska voditeljica, urednica i novinarka Ivana Paradžiković (39), koja, otkrila je jednom prigodom svojim pratiteljima na društvenim mrežama, sanja o još jednom štencu.

U životu prolazi samo vjeran pas, poznata je izjava koju je ne tako davno, uz fotografiju njezina šestogodišnjeg engleskog buldoga Tita, napisala i Ivana.

Voditeljica i urednica televizijske emisije Provjereno, poznata je po tome da o svom privatnom životu rijetko javno govori, pa tako samo možemo nagađati što je time zapravo mislila reći. No, pretpostavimo li da je to mislila doslovno - doista, Tito je već više godina konstanta u njezinu životu. I, očito, velika ljubav.

Upravo su njegova njuška i mišićavo tijelo prizori koje ćete često vidjeti na njezinom Instagram profilu.

INSTAGRAM / IVANA PARADŽIKOVIĆ

"Tko ga nema, vidi samo žrtvu, odgovornost, odricanje... ali tko je doživio pasju privrženost taj razumije. Ljubav je to neopisiva. Vesna kaže da sam poremećena, da više volim njega od većine ljudi u životu. A ja Vesni ne proturječim, mama je uvijek u pravu. Tito <3" priznala je novinarka također na društvenim mrežama.

Iako mu nerijetko tepa da je debeljko ili "ugly face", Ivana ne krije da je zapravo riječ o bezuvjetnoj ljubavi. Stoga ne čudi, a sigurno će se s time složiti većina ljubitelja životinja i vlasnika kućnih ljubimaca, što tu ljubav pokazuje javno. Pa i pusama.

INSTAGRAM / IVANA PARADŽIKOVIĆ

Jedna takva pala je i ovih dana, na plaži. A fotografija koju je pritom objavila, razdragala je mnoge njene prijatelje i obožavatelje, pa eto, priznajemo, i nas.

Podsjetimo, početkom mjeseca poznata je novinarka poslala snažnu poruku svim dama zbog velikog pritiska društva kojemu su žene neprestano izložene, a koju možete pročitati u nastavku, na linku.

Ivana Paradžiković pronašla je komadić raja na zemlji, a u badiću šalje poruku svim damama

ČITAJTE I:

Nika Fleiss i Ivana Paradžiković otkrile tko je centar njihova svijeta: Bilman objavio fotku u njezinom zagrljaju

Ivana Paradžiković o agoniji kojoj je došao kraj: 'Napokon doma, vrijeme je da pustim korijene'

Ivana Paradžiković rasplakala cijelu dvoranu na fakultetu: I meni su suze potekle u potocima

Ivana Paradžiković ogolila je dušu za Gloria Glam: 'Imam i ja svoje trenutke kad pokleknem'

Linker
12. travanj 2024 03:10