Darko Tomas / CROPIX
Skladna obitelj

Sobinovi zavladali 'Crno-bijelim svijetom': Glumac pokazao od koga je naslijedio dobre gene

Glumac iz Splita koji tumači jednu od glavnih uloga u popularnoj dramskoj seriji, na setu se pojavio s roditeljima. Slavko Sobin upoznao je svoje pratitelje na Instagramu sa svojim roditeljima - majkom Mirjanom i tatom Marinom.

Da jabuka ne pada daleko od stabla pravi su dokaz popularni glumac Slavko Sobin i njegova obitelj. Zvijezda serije "Crno-bijeli svijet" ponosno je pozirao uz svoje voljene roditelje. Televizijski Žungul snima užurbano nove epizode za četvrtu sezonu popularne serije. No, kako je glumac otkrio na Instagramu, nije on jedini Sobin koji će se pojaviti u seriji.

Na snimanju u Splitu sudjelovali su i njegov otac Marin i majka Mirjana Sobin. "Žungul i mater i otac od Sobina", napisao je kratko uz zajedničku fotografiju snimljenu u jednoj splitskoj ulici.

Skladna obitelj odjevena u kostime iz serije izazvala je veliko oduševljenje među Sobinovim pratiteljima. Na pitanje jesu li i roditelji glumili, Slavko je pojasnio da su "roditelji od Sobina morali prošetati kroz kadar".

Ponosan na roditelje

Dok je sin glumio svoju ulogu, roditelji su statirali na setu i tako stvorili još jednu lijepu obiteljsku uspomenu.

Slavko je i ranije pokazivao koliko je ponosan na svoje roditelje, pogotovo mamu Mirjanu, koja je u mladosti bila balerina. Tako je nakon pobjede u showu "Ples sa zvijezdama", glumac otkrio da zaslugu u pobjedi, a i neupitan talent, zaslužuje upravo majci.

"Moja mama je plesala u Šibeniku. Jako je mlada tada bila... Znam iz priče da, kad je trebalo donijeti odluku da ozbiljno potegne tu karijeru, ipak nije bila spremna odseliti se od roditelja", ispričao je tada Slavko za Jutarnji list.

Sobin, također, često zna izaći s majkom na svečana događanja, a na društvenim mrežama roditeljima nerijetko posvećuje duhovite i dirljive posvete.

Pročitajte i:

Slavko Sobin: 'Smisao za pokret naslijedio sam od mame balerine'

Tko je to toliko razbijesnio Slavka Sobina? 'Lijeni si trut i tratiš svoj život!'

Šarmer s pokrićem: Slavko Sobin izveo mamu na reviju

Slavko Sobin: 'Roditelji su mi najbolji prijatelji'

Linker
18. travanj 2024 15:16