Malo uživanja

Talijanska avantura Kim Kardashian: Djecu ostavila bivšem suprugu, a ona otišla na zasluženi odmor

Nakon napornog razvoda valja se i odmoriti zar ne? Sličnog je mišljenja i reality zvijezda koja je odlučila sama otputovati u Europu i dobro se provesti bez ikoga.

Gdje god se pojavi, američka reality zvijezda Kim Kardashian (40) izaziva pažnju i uzdahe, pa tako i u noćnoj šetnji Rimom, gdje se odmara posljednjih dana.

Njezine seksi odjevne kombinacije - poput vintage mini haljine Dolce & Gabbana iz 1995., koju je odjenula za noćni obilazak Fontane di Trevi - svakome upadaju u oči.

Čitajte i: Kim Kardashian privremeno gasi svoj beauty brend: Sada je prava prilika da ugrabite njezine proizvode na ludom sniženju

Dok je pozirala ispred fontane poput glumice Anite Ekberg u čuvenom filmu ‘La Dolce Vita’, prepoznali su je obožavatelji s kojima je snimila selfie.

image
Kim je stala i napravila selfi s obožavateljima.
TEAM/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

A dok se Kim zabavlja u Europi, njezin uskoro bivši suprug, reper Kanye West (44), brine se o njihovo četvero djece - osmogodišnjoj North, petogodišnjem Saintu, trogodišnjoj Chicago i dvogodišnjem Psalmu.

Paparazzi su ih nedavno snimili na aerodromu u Meksiku, gdje ih je tata odveo na odmor. S njima nije bila njegova nova djevojka, manekenka Irina Shayk (35), a navodno Kim nije dobro prihvatila tu vezu jer još nije završen brakorazvodni postupak

Inače, Kim je teška srca je donijela odluku da njezin beauty brend KKW Beauty od 1. kolovoza prestane s poslovanjem u pokušaju da se rebrandira. Zbog toga, na službenim stranicama brenda traje velika rasprodaja i to 20 - 75 posto.

Linker
20. travanj 2024 12:38