tajni agent

Tko će biti sljedeći James Bond? U igri je novo ime, iako ne toliko poznato, a upoznali smo ga u seriji ‘Igra prijestolja‘

Nije Richard Madden, nije niti Kit Harington već Tom Hopper. Najmanje poznat, no u posljednje vrijeme najizgledniji kandidat za novog Jamesa Bonda.

Glumac Daniel Craig odglumio je svojeg posljednjeg Jamesa Bonda u jednom od najiščekivanijih filmova godine. Od tajnog agenta oprostio se nakon pet snimljenih nastavaka, “Casino Royale” iz 2006., “Zrno utjehe” iz 2008., “Skyfall” iz 2012., “Spectre” iz 2015. te "Za smrt nema vremena" iz 2021. godine. I prije njegovog oproštaja postavlja se jedno te isto pitanje. Tko će nakon 15 godina engleskog glumca zamijeniti na setu?

image

Tom Hopper

JACK DREDD/SHUTTERSTOCK

Novo glumačko ime pojavilo se u priči, prenosi Independent. Već se neko vrijeme u holivudskim krugovima govori kako su glumci, prijatelji sa seta serije 'Igra prijestolja', Richard Madden i Kit Harington najizgledniji kandidati, no ta je serija ipak iznjedrila još jedno novo ime, i ne toliko poznato. Riječ je o Tomu Hopperu, koji je u HBO-ovoj uspješnici glumio Dickona Tarlyja. U seriji se pojavio u samo četiri epizode glumeći brata zapaženijeg lika, Samwella Tarlyja. Mlađe su ga generacije upoznale u Netflixovoj seriji "The Umbrella Academy" gdje je glumio Luthera Hargreavesa. Od zapaženijih uloga tu su i ona u BBC-jevoj seriji Merlin te u horor filmu koji izlazi krajem godine - "Resident Evil: Welcome to Raccoon City".

Ostali glumci u utrci za ulogu Bonda su Idris Elba, Jamie Bell, zvijezda Netflixove serije "Bridgerton" Regé-Jean Page, kao i Tom Hardy. Neko vrijeme govorilo se i o Hughu Jackmanu, ali mala je vjerojatnost da će upravo on naslijediti kolegu Craiga.

image

Dickon Tarly, Igra prijestolja

HBO

Producenti novog filma Barbara Broccoli i Michael G. Wilson rekli su za Variety kako ove godine sigurno neće objaviti tko je konačan izbor za novog Bonda. Prema njihovim riječima, žele da Craig uživa u svom trijumfu te vjeruju kako bi novo ime uspjeh filma "Za smrt nema vremena" bacilo u drugi plan.

Čitajte i: Daniel Craig i njegov gorko-slatki rastanak od Bonda: Uloga koja mu je promijenila život, donijela mu je i probleme

"Tek ćemo sljedeće godine započeti razmišljati o budućnosti", rekli su producenti. Sljedeće godine filmovi o Jamesu Bondu slave 60 godina prikazivanja, a producenti su potvrdili kako nas čekaju još brojni nastavci o najpopularnijem tajnom agentu na svijetu.

Čitajte i: 'James Bond' pod oštrim sudom domaćih modnih kritičara: Je li sako s premijere - najbolje izdanje ikad ili totalni flop?

Linker
20. travanj 2024 00:54