Što se njemu dogodilo...

Tom Cruise zgrozio novim izgledom: Svi se pitaju je li glumac neprepoznatljiv zbog estetskog zahvata

Popularni holivudski glumac tijekom vikenda je prisustvovao utakmici bejzbola u Los Angelesu na kojoj mu je društvo pravio sin Connor. Iako se dva muškarca već dugo nisu zajedno pojavili na nekom društvenom događanju, njihovo druženje palo je u drugi plan - pred Cruisovim novim imidžem.

"Ovo je sigurno njegov dvojnik", "Šta mu se dogodilo", "Izgleda stariji barem 20 godina" ... samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže na račun posljednjih fotografija 59-godišnjeg glumca Toma Cruisea.

Na snimkama uhvaćenim u sportskoj dvorani Oracle Park u San Franciscu, Tom je odlično raspoložen te se na svakoj široko osmjehuje, a neupitno je da mu je lice punašnije nego prije. Iako neki nagađaju da je glumac u skladu s godinama dobio koji kilogram više, vjerojatnije je da je bio na tretmanima pomlađivanja. Odnosno, da je pokleknuo filerima, koji su u Hollywoodu jednako popularni i među muškarcima.

Čitajte i: Nemili događaj nakon kojeg je Tom Cruise više nikad nije zvao u goste: Glumica se prisjetila kobne večeri

image
Tom Cruise je još ovog ljeta izgledao kao onaj stari
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zvijezda filmskog serijala "Nemoguća misija”, koji je doživio brojne nastavke, uvijek je bio jako osjetljiv na svoj izgled te očito na sve načine želi zaustaviti starenje.

I dok mu jedan dio njegovih obožavatelja ne može oprostiti što je uništio svoje lijepo lice, drugi su stali u njegovu obranu tvrdeći da i ovako izgleda odlično.

Nekoć jedan od najpopularnijih i najbolje plaćenih hollywoodskih glumaca za sada se nije osvrnuo na prozivke, a sudeći po njegovim prijašnjim reakcijama, ni neće. Naime, ovo nije prvi put kako se u centru pozornosti našao zbog estetskih korekcija. Prije nekoliko godina šuškalo se da je bio na zatezanju lica i to nakon što se pojavio na dodjeli nagrada BAFTA. Tada su mu mnogi predbacili da izgleda poput voštane figure, a najzlobniji među njima našalili su da ga s bivšom suprugom Nicole Kidman, koja je danas poznatija po plastičnim operacijama nego ulogama, očito veže puno više od dvoje zajedničke djece.

Čitajte i: Prava mala žena: Suri Cruise sve više nalikuje slavnom ocu kojeg ne viđa godinama

Očev novi izgled nije prokomentirao ni Connor, koji je navodno već davno prekinuo svaki kontakt s majkom i to zbog toga što ona ne podržava njihovu vezu s scijentološkom crkvom. Tomu je privrženija i kći Bella, koju su on i Nicol također usvojili dok su bili u braku.

Linker
18. travanj 2024 19:27