Odlazak glazbene legende

U 74. godini preminuo Meat Loaf, autor jednog od najprodavanijih albuma svih vremena

Vijest o smrti koja se dogodila u četvrtak navečer prenio je njegov agent na pjevačevom službenom Facebook profilu

Glazbenik Marvin Lee Aday, javnosti poznat pod umjetničkim imenom Meat Loaf preminuo je u četvrtak u noćnim satima, a vijest je pogodila fanove diljem svijeta. Vijest o smrti objavila je njegova supruga, a osvanula je na njegovoj službenoj stranici Facebook.

"Informacija o smrti nezamjenjivog Meat Loafa slomila nam je srca. Napustio nas je okružen obitelji - suprugom Deborah i kćerima Pearl i Amandom. Njegova nevjerojatna karijera trajala je 60 godina, a albumi su mu prodani u više od 100 milijuna primjeraka. Cijenimo ljubav i podršku fanova u ovim teškim trenucima i zahvaljujemo što razumijete da nam je u ovim trenucima potrebna privatnost", stoji u objavi njegovog Facebook profila.

Čitajte i: Napokon smo dočekali oproštaj Anne Wintour od Andréa Leona Talleyja: Mnogi su ostali razočarani


Hitovi Meat Loafa obilježili su čak 65 filmova, od kojih se mnogi smatraju kultnima, kao što je "Klub boraca". Glazbenikov album "Bat Out of Hell" uvršten je u popis 10 najprodavanijih albuma svih vremena.

Riječ je o zvijezdi čija je glazba obilježila mnoge generacije, a singl "I'd Do Anything For Love", po kojem ćemo ga pamtiti, slušat će se godinama.


Čitajte i: Bolest je bila jača: Nakon godina borbe s rakom, preminula dizajnerska zvijezda Louis Vuittona

Linker
23. travanj 2024 00:59