Stvarno im je dosta

Zbogom, Donalde! Macaulay Culkin podržao poziv da se Trumpa izbaci iz filma ‘Sam u kući 2‘

Peticija da se digitalno ukloni 45. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država iz filma, pokrenuta je nakon što je potaknuo smrtonosne nerede ispred Kongresa.

Zvijezda najvećih filmskih božićnih hitova Macaulay Culkin podržava uklanjanje lika Donalda Trumpa, koji se kratko pojavljuje u filmu "Sam u kući: Izgubljen u New Yorku".

Glumac koji je utjelovio dječaka Kevina McAllistera u božićnom filmu iz 1992., rekao je svoje mišljenje o tome da se Trumpa izbaci iz komedije, čak i prije nego što ga je po drugi put opozvao Zastupnički dom Kongresa.

Sve se to odvilo na Trumpovoj omiljenoj društvenoj mreži, Twitteru, s koje je uklnjen njegov profil. Jedna obožavateljica filma dala je ideju. "Peticija da se digitalno zamijeni Trump u 'Sam u kući 2' s 40-godišnjim Macaulayem Culkinom".

Twit je prenio sam glumac uz riječi odobrenja - "Prodano", napisao je Macaulay.

Volio je kamere: Filmaši otkrivaju kako se Donald Trump ugurao u ‘Sam u kući 2‘ i druge filmove

Nitko ga ne želi

Drugi se obožavatelj još više potrudio, on je u montaži izbacio Donalda iz scene s glavnom zvijezdom filma i taj je video isječak podijelio na Twitteru. "Zbog popularne želje uklonio sam Trumpa...", napisao je čovjek. Cuklin mu je odgovorio pohvalom: "Bravo".

U spomenutoj komediji dječak Kevin McCallister, kojeg glumi Macaulay Culkin, ponovno je odvojen od obitelji na božićnim praznicima, zbog zabune na aerodromu završi u New Yorku, potpuno sam. U jednom trenutku stiže u Plaza hotel i pita Trumpa za upute. Donald Trump bio je vlasnik New York Plaza Hotela od 1988. do 1995.

Obiteljska utvrda Trumpovih! Povijest američke dinastije bez ovog doma ne bi bila ista

Prema riječima Chrisa Columbusa, redatelja božićnog megahita, Trumpovo cameo pojavljivanje nije bilo u panu. Nastavak blockbustera snimao se 1992., a filmaš se prisjetio kako je izgledao dogovor za snimanje u predvorju hotela, kojem je tada Trump bio vlasnik.

image
Macaulay Culkin 1992. godine snimio je nastavak megauspješne komedije 'Sam u kući', radnja se odvija u New Yorku.
PROFIMEDIA

"Trump se složio, platili smo iznos za rentu, ali je uz to i rekao: "Jedini način da koristite Plazu je da ja budem u filmu", prisjetio se Columbus. Nisu ga izrezali iz filma, jer je na probnom prikazivanju publika dobro reagirala na tu scenu.

Otpisani! Ivanka Trump i suprug Jared susreli se s ledenim dočekom u svom gradu

Donald Trump iznimno se trudio glumiti samog sebe u mnogim filmovima koji su se snimali u Hollywoodu. Osigurao si je nastup u filmovima poput "Zoolander", "Male bande" ili "Partnerica". Svaki put na platnu bi završio na isti način - ucijenio bi produkciju da ako žele snimati na nekoj od njegovih lokacija, uz obaveznu novčanu naknadu, moraju napisati malenu ulogu za njega.

Linker
11. travanj 2024 17:38