MODNA KAMPANJA

Dizajnerica Monika Sablić spojila Splićanke i Zagrepčanke: ‘Ni u jednom trenutku nisam dvojila‘

Njezine muze s kojima slavi jakost i ljepotu mediteranske žene bile su Iva Šarić, Iris Rajčić, Renata Sopek i Fani Čapalija. Snimile su modnu kampanju i izdvojile nekoliko minuta za razgovor s Glorijom.

Kad se ispred objektiva nađe pet zanosnih žena, rezultat je pravo slavlje ljepote i mode. Takvo je bilo i snimanje obljetničke kampanje splitske modne kreatorice Monike Sablić (42) čije su zvijezde bivše misice i manekenke Fani Čapalija (46), Iris Rajčić (41), Renata Sopek (41) i Iva Šarić (32).

"Ni u jednom trenutku nisam dvojila tko će mi biti zaštitna lica. S Fani, Ivom, Renatom i Iris dugo sam prijateljica, uz to što smo već prije sjajno surađivale", kaže Monika. Trosatno modno događanje, na koje je ekskluzivno pozvana Gloria, održano je u etno selu Stella Croatica u splitskom zaleđu. Pitoreskni ambijent s kućicama od bijelog kamena i raskošnim raslinjem savršeno se uklopio u Monikinu modnu priču nadahnutu Mediteranom.

Čitajte i: Iva Šarić nakratko se odvojila od sina Adriana pa priznala: ‘Bruno mi pomaže, super se snašao‘

Čitajte i: Renata Sopek otkrila: ‘Nakon 20 godina, lani sam napravila potpuni preokret‘

"Sve moje kolekcije koje sam napravila u proteklom desetljeću, a bilo ih je više od trideset, posvećene su ljepoti mediteranske žene", kaže dizajnerica, u čijoj je rođendanskoj liniji petnaest modela i posveta su njezinim najuspješnijim kreacijama.

Monikine gošće posebno su se oduševile večernjim haljinama i kombinezonima u zlatnoj boji za koje su je nadahnule grčke božice. A upravo su sve tako i izgledale kad su stale pred objektiv splitskog fotografa Ivana Gudića.

image
Modna kampanja povodom desetljeća postojanja Monikina brenda.
JOSKO PONOS/CROPIX

"Zbog ove kolekcije zadnjih tjedana nisam izlazila iz svog atelijera na Bačvicama"; govori Monika, dodajući da joj je i ovoga puta velika podrška bio suprug Goran, nekadašnji nogometaš i sportski trener s kojim ima kćer Mali Mariju i sina Andrea.

Čitajte i: Omiljena Splićanka Iris Rajčić o sinu Lorenzu: ‘Predivna je beba, spava, jede, stalno je nasmijan‘

"Uz pokretanje mog brenda, proteklo desetljeće obilježilo mi je rođenje sina prije osam godina, useljenje u našu obiteljsku kuću na Bačvicama, upis kćeri u gimnaziju te Goranov oproštaj od igračke karijere"; otkrila je Monika Sablić. Za kraj modnog druženja pet je žena uz hladne napitke i svježe voće razmijenilo najzanimljivije trenutke u svojim životima od posljednjeg zajedničkog okupljanja 2011., kada ih je također spojila Monika. Najavila je kako nakon ove kampanje željno iščekuje odmor.

image
U etno selu Stella Croatica Monika Sablić organizirala je modni editorijal s bivšim missicama i manekenkama.
JOSKO PONOS/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 10:50