Njam!

Društvene mreže zaludio je jedan vrlo jednostavan doručak: ‘Pahuljice iz prirode‘ obožava i poznata reperica

TikTok polako postaje novi Instagram, a najnovija opsesija njegovih korisnika dolazi iz gastro svijeta. Riječ je o doručku u kojem dominira voće i jedan poseban sastojak.

Posljednjih nekoliko tjedana svijet je zaludio jedan vrlo jednostavan, a ukusan recept pod nazivom "feta pasta". Zapečene cherry rajčice s feta sirom u koje se potom doda kuhana tjestenina postao je viralan nakon što se originalno pojavio na TikToku. Od tada su ga isprobali mnogi gastro blogeri, gurmani i zaljubljenici u kuhanje, a neki od njih su ga prilagodili svojim preferencijama.

Čitajte i: Sjećate se finalistice popularnog kulinarskog showa? Uz posao nogometne sutkinje vodi i obiteljski restoran

No, sada kada se euforija oko feta paste malo smirila, na red je došao novi recept i to još jednostavniji od prošlog. Ovoga puta u fokusu je doručak simpatičnog naziva "pahuljice iz prirode". I sami znate da su zobene pahuljice vrlo zdrav izbor za doručak, pogotovo kad su oplemenjene voćem i orašastim plodovima, no ovdje nije riječ o klasičnim pahuljicama na kakve smo navikli, već na sasvim nešto drugo.

TikTok korisnik @natures_food osmislio je ovaj vrlo jednostavan doručak od sljedećih sastojaka: šipka, borovnica, kupina i jagoda te kokosove vode. "Najvažnija stvar koju primijetim kada ovo pojedem je velika razina energije. Doslovno se osjećam kao da bi mogao otrčati maraton", napisao je.

Njegov video pogledan je čak četiri milijuna puta, a na raznim društvenim mrežama ljudi su počeli objavljivati svoje verzije doručka.

Čitajte i: Domaća hrana s daškom egzotike: Tri recepta koja će vas oduševiti na prijelazu iz zime u proljeće

Jedna od njih je i reperica Lizzo koja je, kako kaže, postala opsjednuta ovim doručkom. Uz navedene sastojke, Lizzo stavlja i nekoliko kockica leda kako bi joj "pahuljice" ostale hladne.

"Ovisna o ovome, društvo. Stvarno je odlično! Ne znam što je s kokosovom vodom, ali je tako kremasta. Šipak pak daje taj crunchy osjećaj. Nemojte odbiti dok ne probate", poručila je Lizzo. Umjesto kokosove vode možete koristiti i brezinu vodu ili pak sok od ananasa.

Linker
20. travanj 2024 07:22