Antonija Blaće
 Danijel Galić
poljubac sunca

Antonija Blaće se priprema za slavlje, a već ima najpoželjniju frizuru sezone

Već i ptice na grani znaju da je ove sezone poželjna 'messy' kosa koja je dobila poljubac sunca, pa je takav zahtjev kod frizera imala i poznata voditeljica.

Voditeljica Antonija Blaće spremna je za ljeto. Na Instagramu se pohvalila osvježenim pramenovima i tako dobila savršenu ljetnu frizuru.

Poznata Dalmatinka već godinama uspješno koketira s bojom meda, a sada je frizuru dodatno osvježila svijetlim pramenovima. Nakon posljednjeg frizerskog tretmana zadovoljno se rezultatom pohvalila na Instagramu... ''Da, da, Mira radi one ''moje'' pramenove'', napisala je Antonija u InstaStoryju.

instagram

Uskoro popularna voditeljica slavi petu godišnju braka s Hrvojem Brlečićem. Dvoje Šibenčana uplovilo je 26. lipnja 2015. u bračnu luku u srcu Zagreba, u Crkvi svetog Marka na Gornjem Gradu pred dvjestotinjak uzvanika.

Modni vremeplov: Antonija Blaće od početka karijere do danas

Voditeljica i vaterpolist iz crkve su izašli uz zvukove pjesme "Vilo moja" koju je pjevala klapa Contra, a Hrvoje je tada izjavio da se takvo uzbuđenje ne može mjeriti ni s jednim sportskim natjecanjem i prvenstvom. Antonija je blistala u prekrasnoj svijetlo ružičastoj vjenčanici hrvatskog dvojca eNVy Room.

FOTO: Maja Jurović

Maja Jurović

Antonija je nedavno rekla kako s godinama sve više voli sebe i da su žene često prekritične oko svog izgleda. "Prebrojavamo si bore i mjerimo celulit od mladih dana i uvijek nedostaje još nešto. Uvijek vidimo prostor na napredak i nadogradnju. Ima jedan izvrstan citat : "Da sam barem debela kao onda kada sam prvi put pomislila da sam debela". Super mi je ta fora jer je stvarno istinita. Takve smo. Ipak, s godinama, sve je manje nezadovoljstva, a sve više sigurnosti", rekla je jednom prilikom Blaće.

Čitajte i:


Antonija Blaće pravi je primjer kako običnu crnu haljinu pretvoriti u modno remek-djelo

Antonija Blaće se u izlasku sa suprugom pohvalila novom bojom kose

Antonija Blaće i suprug u sedmom nebu: Najvažniji dan sretnog para

Linker
12. travanj 2024 14:35