Jane Fonda
 GC Images
Udobne i korisne

I Jane Fonda daje svoj doprinos: Trenirke s njezinim potpisom pomoći će najugroženijima

Glumica koja se žestoko bori protiv klimatskih promjena sada je našla način kako pomoći radnicima pogođenima krizom zbog nevidljivog neprijatelja koji nas već mjesecima ne pušta na miru.

Kako je nastupila izolacija po cijelom svijeta, glumica Jane Fonda morala je proteste vezane uz klimatske promjene, na kojima je već nekoliko puta bila uhićena, zamijeniti s aktivnostima koje može odrađivati kod kuće.

Ipak, Fonda ne bi bila Fonda da bar na neki način ne "pusti svoj glas" pa je osmislila liniju udobne odjeće, koju najviše volimo nositi po doma, kako bi svojim obožavateljima dala do znanja da se još uvijek bori za opće dobro i budućnost planeta.

Riječ je o trenirkama s detaljem u bojama duge od čije će prodaje 100 posto neto prihoda ići u nekoliko organizacija.

Jedna od njih je i Fondina "Fire Drill Friday" za borbu protiv klimatskih promjena, a druga "One Fair Wage" koja osigurava da svi radnici dobiju minimalnu plaću.

Osim trenirki, Fonda je osmislila i majice s kratkim rukavima koje su savršene za vježbanje kod kuće. "Svaka kupovina pomoći će u borbi protiv klimatskih promjena i pružiti pomoć našoj uslužnoj industriji i radnicima pogođenima krizom zbog COVIDA-19", istaknula je Fonda ispod fotografije na Instagramu.

Trenirke i majice mogu se kupiti na web shopu Crafted LA, a cijene se kreću od 25 do 85 dolara, odnosno od oko 170 do 570 kuna.

Čitajte i:

Linker
23. travanj 2024 08:38