Gloria Talks

‘Odluku o odlasku ni sekunde nisam požalila, zdravstveno sam sve riješila! Nedavno sam preživjela i koronu‘

Panel ‘Gloria Talks‘ i ovoga tjedna donosi zanimljivu temu. S našom gošćom, Karmelom Vukov Colić, razgovarali smo o životnim promjenama, u ovom slučaju poslovnim. Odluku o otkazu gotovo nikada nije lako donijeti, no ona je nakon 30 godina staža na HRT-u prelomila i rekla: ‘Odlazim‘!

Karmela Vukov Colić izvrsna je sugovornica bogatog životopisa i važnih prekretnica. U knjižnici 'Hoću knjigu' s njom smo pretresli brojne teme, no glavna nam je bila ona o promjenama u zreloj životnoj dobi. Popularna voditeljica nakon 30 godina sjajne karijere na HRT-u, odlučila je dati otkaz i otisnuti se u privatne vode. Tu odluku gotovo nikada nije lako donijeti, no naša gošća kaže, da je znala da je ovako dobro 'van sustava' da bi to napravila i ranije.

image
Nakon odlaska s HRT-a, Karmela je dobila angažman na drugoj televiziji, potpisala je kuharicu te dobila angažman u predstavi "Menopauza".
MARKO TODOROV/CROPIX

Gallupovo istraživanje pokazalo je da 85 posto zaposlenika nije zadovoljno svojim radnim mjestima. Neki ispitanici izjavili su da doslovno mrze svoj posao, a jedina stvar koja ima je mrskija od njihovog posla je šef za kojega rade, prenosi Mind Lab. To znači da ovoga trenutka milijuni ljudi na svijetu razmišljaju o jednoj stvari - kako otići iz firme u kojoj rade i svoju poslovnu sreću pronaći na nekom drugom mjestu, koje će uistinu zadovoljiti njihove potrebe i interese.

Karmela nam je tijekom razgovora otkrila da je bila zaražena koronavirusom!

Upravo je Karmela izdala kuharicu naziva "Kuharica života" te nam ispričala kakva jela prevladavaju u njezinom luksuzno opremljenom izdanju. Na brojnim putovanjima probala je raznu hranu, pa i onu na koju mi nismo naviknuli, a jede se, primjerice, u Aziji.

image
Voditeljica i autorica Karmela Vukov Colić s našim moderatorom Danielom Delaleom.
MARKO TODOROV/CROPIX

Osim brojnih poslova koje trenutno radi, prisutna je i na Laudato televiziji gdje ima svoju rubriku "Kuhinja svete Hildegarde".

Ova vedra i optimistična profesionalka navodi kako nikad nije loše volje. Za kraj otkrila nam je i dosad nepoznatu informaciju, svojevrsnu ekskluzivu - popularna autorica i voditeljica dobila je svojedobno ponudu od Zrinka Tutića, koji je nakon suradnje s Tajči, a prije negoli je na scenu stupila Severina, Karmeli ponudio da snimi ploču. Zašto ipak nije, ispričala je u još jednoj epizodi 'Gloria Talksa'.

POGLEDAJTE I:

Ingrid Divković prvi put o prekidu veze nakon sedam godina: ‘Dogodila se krucijalna stvar‘

Ivana Kindl o važnoj odluci: 'Bilo je situacija kad sam željela djecu, ali sad se jednostavno zabetoniralo - NE'

Naš vrhunski onkolog otkriva kako je obolio od karcinoma i sam se izliječio

O raku dojke govore Ivana Kalogjera, Ljiljana Pranjić i Mija Dropuljić

Nevena Rendeli-Vejzović, Ana Stunić i Ida Prester govore o društvenim mrežama

Što o hejtanju influencera misle Lana Jurčević, Maša Zibar i Lana Rosandić

O muško-ženskim odnosima s razlikom u godinama pitali smo Sandru Bagarić, Tončicu Čeljusku i Borisa Blažinića

Luka Nižetić, Karmen Matković-Melki i Martina Validžić o hrani i dijetama

Tia Mamić potpuno iskreno o Ljubi Jurčiću, novcu i sinu

Linker
17. travanj 2024 12:21