Mario Kučera
U NOVOM BROJU GLORIJE

Petra Dugandžić: Mršavim zbog zdravlja i novih uloga

Uz jednu se sestru debljala, a s drugom mršavi. Zagrebačka glumica Petra Dugandžić (40) morala je natući kilograme zbog uloge jedre Slavonke u TV serijalu "Zlatni dvori" u kojem glumi s Katarinom Baban (28).

Otkako je snimanje završilo, Katarinina sestra Lucija (25) pomaže joj da ih se riješi. Nakon četiri tjedna novog režima prehrane i vježbanja, tvrdi Petra Dugandžić, odjeća pleše oko nje. Struk je uži za desetak centimetara, skinula je sedam kilograma, a da bi došla do željenih 75, koliko je imala prije četiri godine na snimanju glazbenog serijala "Stella". U novom broju časopisa Gloria poznata glumica otkriva kako je u četiri tjedna skinula prvih sedam kilograma, no na tome neće stati.

Novi broj Glorije na svim će kioscima biti dostupan od 6. travnja 2017. uz poseban prilog Delicije u kojem možete otkriti brojne recepte za niskokalorične male zalogaje. Iako su najučinkovitije dijete često rigorozne, ovi su recepti dokaz da mali dnevni zalogaji mogu biti itekako ukusni. Poklon paket Gloria + Delicije pronađite na svim kioscima po cijeni od 19 kuna.

Linker
19. travanj 2024 22:59