Pokloni za deset

Ne propustite ‘Sretnu Desetku‘, pronašli smo komade na popustu s popisa najboljih poklona za Valentinovo

Valentinovo je pred vratima i svega je par dana ostalo za organiziranje prigodnog izlaska ili kupnju poklona. Gubite se u dilemama: parfem, odjeća, kozmetika, nakit... Što će usrećiti vašu bolju polovicu? Ili još bolje, što će usrećiti vas?

Romantičan izlazak, večera doma u intimnom okruženju, kino, kazalište ili koncert? Ako pitate svoje bolje polovice, važno je da provedete vrijeme zajedno i da se pritom dobro zabavite. No, na ovako posebne prigode bez obzira, slavili Dan zaljubljenih ili ne, lijepo je znakom pažnje pokazati drugoj osobi da vam je stalo.

Odabir poklona težak je zadatak jer znate da je ovo prilika kad je važno pokazati koliko dobro poznajete svoju bolju polovicu i koliko vam je važno usrećiti nju, odnosno, njega. No, što učiniti kad ste već iscrpili vlastite ideje? Možda je najbolje potražiti inspiraciju kod onih koji su u tome jako iskusni. Vrijeme je da otkrijete tajne pametnog šopinga naše omiljene modne influencerice Matee Miljan koja zna kako je najbolje kupovati na popustima. Iako je vrijeme sezonskih sniženja iza nas i nove kolekcije su napunile police dućana, obradovat ćete i sebe i svoju bolju polovicu ako za kupnju izaberete "Sretnu Desetku", točnije 10. veljače i omiljeno mjesto za šoping i zabavu u srcu Novog Zagreba - Avenue Mall. Ususret Valentinovu, pronašli smo idealne kombinacije za svaki stil i to za nju i njega.

Romantična i girly

image

Nježna romantika u prljavo rozoj boji

PROMO

Za sve ljubiteljice romantike, u Avenue Mall dućanima pronašli smo idealnu kombinaciju kako kombinirati puderasto rozu slip haljinu s chunky gležnjačama u popularnoj bijeloj boji i s odgovarajućim modnim dodacima.

Lady u crvenom

image

S crvenom nećete pogriješiti

PROMO

Obožavateljice chic ženstvenih lookova kakve možemo vidjeti u popularnoj seriji Emily u Parisu pronaći će se u crvenoj svečanoj haljini A kroja s elegantnim salonkama i torbicom u istoj boji, dok je motiv srca obavezan na nakitu kao i na sweateru.

Street style casual

image

Sportski look za cool frajere

PROMO

Poklonici sportske elegancije doći će na svoje ovog Valentinova jer je stilska preporuka za muškarce dobar odabir casual hlača i tenisica u neutralnim tamnim tonovima, a dojam ležernosti daju majice i veste u jarkim bojama koje podižu cijelu kombinaciju.

Moderni poslovnjak

image

Elegancija je u cipelama i detaljima

Promo

Za muškarce koji njeguju poslovni ali opušteni look, bijela košulja s crnim elegantnim hlačama, oksfordicama i elegantnom vestom, bit će ziheraški odabir ovog Valentinova jer klasika nikad ne izlazi iz mode.

Inspiraciju za ove lookove trendseterica Matea pronašla je u novim kolekcijama u trgovinama Avenue Malla, a najnoviji modni lookovi mogu se pronaći na web stranici Avenue Malla, kao i na Facebook i Instagram profilu. Odabir poklona za deset ovog Valentinova zaista ispunjava sve kriterije, uz odličnu ponudu i prigodne popuste, ne propustite dobru priliku za šoping.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Avenue Mallom.

Linker
17. travanj 2024 13:25