Kelly Brook Lingerie at New Look / Shutterstock Editorial / Profimedia
Povratak u formu

Imala je najbolje tijelo svijeta pa je godinama ignorirala koliko se udebljala, ali ne više...

Popularna Britanka proslavila se širom svijeta svojom zavidnom figurom. Stoga nije mogla odmah prihvatiti činjenicu da se udebljala. Sve dok joj fotografi na crvenom tepihu nisu skrenuli pozornost.

Manekenka i radijska voditeljica Kelly Brook godinama je slavna zbog svoje figure. Ipak, otkrila je medijima da se nije osjećala ni zdravo ni lijepo dok su njezine obline bujale jer se približila konfekcijskom broju 44. Stoga se podvrgnula dijeti i izgubila je nešto manje od 15 kilograma te je konfekcijski broj smanjila na 40.

Kada su mi traperice postale tijesne, uvjeravala sam samu sebe da su se stisnule u pranju.

Presretna je zbog svog uspjeha, a za magazin Hello otkrila je i kako je izgledao njezin put prema nešto zdravijoj figuri.

Ružnije nije moglo

Da se udebljala postala je svjesna na najružniji mogući način. Tijekom poziranja na crvenom tepihu fotografi su joj dovikivali da se utegne, odnosno da udahne i ne izdiše dok ne uhvate dobru fotografiju. Isprva je negirala stvarnost.

"Približila sam se veličini 44. Nisam se osjećala niti zdravo niti lijepo, a željela sam se ponovno osjećati dobro", počela je Kelly svoju priču.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 507221964, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Otkako se pojavila na sceni, Kelly je bila zaštitno lice mnogih brendova donjeg rublja i kupaćih kostima

Nisam jedna od onih cura koje prevrću salatu po tanjuru.

Danas nosi konfekcijski broj 40 i ponovno se osjeća seksepilnom, zdravom i zgodnom. Njezin dečko bio joj je podrška tijekom mršavljenja.

"On me voli u svim veličinama, nije ni primijetio da sam se udebljala, njega to ne zamara. Obožava to što jedemo zajedno i dijelimo obroke", priznala je britanska ljepotica.

Figura pješčanog sata

Kada se danas prisjeti scene s fotografima na premijeri filma 2017. godine, Kelly se nasmije i zahvaljuje im.

"Drago mi je što su mi rekli! Mislili su zapravo da mi čine uslugu, no ja sam ostala u šoku", sjeća se danas trenutka koji ju je natjerao da se suoči sa svojim kilogramima. Svjesna je, kaže, da su je nekad percipirali kao mršavu, fit djevojku i ne zamjera im ništa. Oduvijek je Kelly imala obline i na njih je bila ponosna, no s njima je išao i zdrav način života kojeg je posljednjih 20-ak godina promovirala. Sada se tom istom vratila i izgleda sjajno. Više je puta tijekom karijere proglašavana vlasnicom najboljeg tijela na svijetu - sve zahvaljujući idealnim mjerama raspoređenima u figuru pješčanog sata. Ponosna je Kelly što je to tijelo vratila!

London, UNITED KINGDOM  - TV, Radio Presenter and Model Kelly Brook looks on the bright side despite the ongoing Coronavirus pandemic and steps out from Heart Radio Studios in London

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 507749413, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Manekenka radi kao voditeljica na Heart Radiju u Londonu


Čitajte i:

Linker
12. travanj 2024 00:09