CROPIX
'Lito ide mala'

Antonija Blaće zadovoljno ide u ljeto, otkrila nam je i kako je to postigla: 'Ovaj put sam se othrvala'

Televizijska voditeljica Antonija Blaće iz situacije s koronom uspjela je izvući mnoge pozitivne stvari, a konačno je, kaže, krenula i u promjenu svijesti oko svoje prehrane i vrlo je zadovoljna rezultatima.

Kako se kaže u popularnoj pjesmi 'lito ide mala', ali mnogi oko nas se nešto groze zbog nakupljenog "korona-špeka”. No nisu svi u tom problemu, tako se čini da Antoniji Blaće karantena nije mnogo podebljala liniju, baš naprotiv, naša omiljena voditeljica izgleda vrlo fit, čime se pohvalila i novom objavom na Instagramu, a u razgovoru za Gloria.hr otkrila nam je u čemu je njezina tajna.

"Prvo pravilo - kupaj se na plaži daleko od ljudi. Onda te baš boli briga. A kako stvari stoje imat ćemo svi mirno ljeto. I napokon voljeti hrvatske turiste”, odgovorila je u svom stilu Antonija svima onima koji nisu najsretniji sa svojom linijom.

No, svoju liniju prokomentirala je nešto ozbiljnije. "Nisam baš sad vrlo fit, ali sam zaustavila rast, što mi je baš odlično. Obično padnem pod utjecaj okoline i okolnosti, ali ovaj put sam se othrvala. Dobra strana korone, u čemu je pomogla je to da smo imali više vremena za sve, sve se usporilo. Trenutačno smo u dugim šetnjama u prirodi, kao da nam fali zraka, to je vjerojatno nuspojava lockdowna. Doduše, zaželjela sam se i žešćih treninga, ali pokušat ću se samodisciplinirati preko ljeta”, objasnila je Antonija.

A ljetni odmor planira provesti na, kako je rekla, standardnoj turi koja obuhvaća: Šibenik, Primošten, otok Kaprije te Pelješac.

Što sam starija više težim balansu, nego savršenstvu.

Kako je rekla, tijekom ferija, nastojat će održati stečene navike, ali ne bi htjela dijeliti preporuke – kaže to samo stvara konfuziju, jer svatko ima nešto svoje.

"Što sam starija više težim balansu, nego savršenstvu. Iskoristila sam ovo vrijeme da se posložim i presložim. Surađujem već neko vrijeme s Bojanom Stojnićem, nutricionistom iz Rijeke, koji je na doktoratu u Španjolskoj. Došla sam do njega i njegove kompanije zahvaljujući preporukama zadovoljnih korisnika. Jako mi se svidjela njegova filozofija, uništava mitove o hrani i izgledu”, ispričala nam je Antonija.

Ono što je našu TV voditeljicu najviše osvojilo je to da je dobila program prehrane prilagođen njezinom nesređenom i kaotičnom životu.

Raspored za kaotičan život

"Meni je do sad bilo nemoguće ispuniti ona famozna očekivanja od pet malenih obroka u danu. A onda su joj stručnjaci rekli – dobro ne moraš, idemo to prilagoditi”, objasnila je u čemu je to sada ključna razlika. Dodala je da joj se polako mijenja cijela svijest, što joj se sviđa.

A samo zatvaranje u kuću za vrijeme karantene našoj voditeljici nije palo teško. Iako je svi poznaju kao dovitljivu, druželjubivu i nasmijanu, Antonija je sebe opisala kao introverta koji je uživao kod kuće.

View this post on Instagram

I DID IT!!!!! #skydive #tandemskydive

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

"Sama se na odmor nikada ne bih odlučila i inače sve 'moje' stvari i privatne planove stavljam sa strane i odgađam, uz izgovore: 'Ma lako ću to, pa to se tiče mene, nema veze...' Sad sam bila prisiljena na usporavanje tempa i iskoristila sam to maksimalno. Tako da, želim naravno da se radi, proizvodi i stvara, ali priželjkujem nam svima da malo usporimo, sve se stigne”, kazala je.

A po izlasku iz karantene voditeljica se počastila prvim skokom s padobranom. „Bilo je jako lijepo i neobično iskustvo. Uopće to nisam doživjela adrenalinski. Kad skočiš čak osjetiš neki neobični mir. Sve suprotno od onoga kako sam to zamišljala”, rekla nam je Antonija.

Pročitajte i:

Antonija Blaće se namučila za svoju petu godišnjicu braka, a zbog rezultata joj svi zavide

Antonija Blaće se priprema za slavlje, a već ima najpoželjniju frizuru sezone

To je hrabrost! Antonija Blaće 'stisnula zube' i napravila ono što mnogima tjera strah u kosti

Antonija Blaće: 'U raspravama ne posustajem - sve dok potpuno ne iscrpim sugovornika'

Linker
18. travanj 2024 10:38