Ella Dvornik
 Instagram / Ella Dvornik
Dušica mala

Dnevna doza slatkoće: Obiteljski video Elle Dvornik otopit će i najtvrđa srca

Blogerica je oduševila sve kada je objavila dirljivi video na kojem njezina kćer Balie Dee brine o mlađoj sestri. Nitko nije ostao imun na malenu 'dadilju' i pjesmicu kojom je umirila sestru.

Ella Dvornik oduševila je svoje obožavatelje na društvenim mrežama kada je objavila dirljivi video s njezinim djevojčicama u glavnim ulogama. Nakon što je u veljači na svijet donijela djevojčicu Lumi Wren, starija sestra Balie Dee se suočila s novim djetetom u obitelji. Iako u početku nije bila pretjerano entuzijastična što će svoj tron morati podijeliti sa sestrom, čini se da je objeručke prihvatila ulogu zaštitnice mlađe sestre.

Brižna starija sestra umirivala uplakanu bebu

Tako je sinoć Lumi Wren plakala u svojim kolicima, a Balie ju je umirivala, mazila po trbuščiću i pjevala joj svoju verziju pjesmice "Blistaj, blistaj zvijezdo mala". Dječja pjesmica i nježni dodir starije sestre umirili su djevojčicu, a ponosna mama Ella nije propustila snimiti dirljivi sestrinski trenutak.

Dirljivi obiteljski trenutak

"Koliko je ovo preslatko?", pitala je Ella pratitelje na Instagramu. Nitko nije ostao imun na te trenutke, a mnogi su primijetili kako Balie točno gađa note i ton pjesmice. Ne čudi, obzirom na gene koje djevojčica nosi, već odavno je poznato da se voli i rasplesati te je prilično muzikalna. Nisu pratitelji propustili primijetiti i da Balie priča hrvatsko-engleskim, što je samo dodalo šarmu cijele situacije. Titulu najslađe dadilje ovih dana definitivno nosi dvoipolgodišnja Balie Dee.

Čitajte i:

Dvaput je dvaput! Ella mnoge naljutila forom o 'zabranjenoj temi', pa ni kriva ni dužna navukla bijes

Trudna Ella Dvornik priznala da se nije uspjela riješiti svih 20 kilograma iz prve trudnoće: 'Nikad se nisam vratila na staro'

Ella i Charles prevarili sve! Drugo dijete dobili su još prošli tjedan, a ime koje su mu nadjenuli nitko nije očekivao

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Linker
19. travanj 2024 01:38