Tomislav Krišto / Hanza Media
Priložila fotke kao dokaz

Domaća glumica otišla na more i otkrila novi hobi: 'Mislim da krećem u biznis'

Mnogi su se tijekom ove izolacije posvetili aktivnostima za koje prije nisu imali vremena poput uređenja životnog prostora, čitanja, sviranja, kuhanja, ali i vrtlarstva. Jedna od njih je i Ornela Vištica koja je na Instagramu fanovima otkrila čime se bavi ovih dana.

Kada smo nedavno pričali s domaćim zvijezdama, sigurno je više od deset njih reklo kako će se u izolaciji posvetiti upravo uređenju vrta i sadnji cvijeća i povrća, a čini se da se to za neke od njih nastavlja i sada kada su mjere malo olabavile i život se počeo vraćati u normalu.

Glumica Ornela Vištica prionula je tako na ozbiljan posao kojim se odmah pohvalila na Instagramu.

"Dragi moji, danas sam od ranog jutra u Zavali na otoku Hvaru! Odrađen je veliki posao, uskoro fotke, mislim da krećem u biznis s vrtlarstvom", napisala je Vištica ispod videa na kojem ležerno odjevena i sa šiltericom motikom okopava vrt.

Kasnije su, kao što je obećala, uslijedile fotografije napretka, ali i posljedica koje ostavlja naporan rad.

"Žuljevi. Nije lako kopati. Ali oslobađa, glava nikad bolja, ruke nikad umornije. Nije uloga, stvarnost je", napisala je glumica ispod fotografije vrijednih ruku.

Nakon što je okopala vrt, bilo je vrijeme za sadnju povrća i zalijevanje, a rezultat je zaista impresivan. "60 komada danas. Corona, bye, bye", šaljivo je napisala Vištica.

Inače, glumica porijeklom iz Mostara je u jednom intervjuu za Gloriju otkrila kako svoju snagu i odvažnost duguje jednoj od najvažnijih osoba u životu.

"Majka me odgajala strogo, morao se znati red i osjećaj za odgovornost. Kao tinejdžerica nikad nisam smjela kasniti, nikad lagati. Morala sam učiti i izvršavati svoje obveze na vrijeme i sve što sam mogla morala sam raditi samostalno. S druge strane, omogućila mi je sve za što je mislila da mi je potrebno i nikada mi ništa nije nedostajalo, a osobito je poticala moje talente", rekla je tada Ornela.

Čitajte i:

Inspirirajte se i odvojite tren za mali užitak: Famozna Ornela Vištica recitira 'Tajnu' Desanke Maksimović

Ornela Vištica bila je na spoju na slijepo: 'Moram reći, nije dobro završilo'

Čiste, čitaju, gledaju filmove i slažu ormare... Evo kako poznate dame krate vrijeme u karanteni

Pitale smo poznate mame kako krate vrijeme u samoizolaciji i otkrile su nam neke genijalne savjete!

Linker
20. travanj 2024 16:41