PODCAST ANE RADIŠIĆ

Donna Vekić: ‘Samo jedna stvar je iznad tenisa, bez toga nikad ne bih uspjela‘

Ove je nedjelje u svom podcastu voditeljica Ana Radišić ugostila našu poznatu tenisačicu koja joj je otkrila što je sedam dana radila sama u planinama, koliko joj znači obitelj te zašto ne može bez čokolade.

Ova je godina na svim poljima bila izazovna, one najhrabrije potaknula je na velike promjene, a na takvu se odvažila i Ana Radišić, RTL-ova voditeljica i urednica koja je pokrenula vlastiti podcast. Od prvog dana ljeta, kada je prvi podcast ugledao svjetla dana, do danas, Ana je ugostila gotovo 30 inspirativnih ljudi, a godinu je zaključila s Donnom Vekić - jednom od najboljih hrvatskih tenisačica, koja je ujedno i na listi top 20 svjetskih tenisačica.

"Ova godina je svima bila nevjerojatna, a ja sam iskoristila priliku i pokrenula podcast čime sam zapravo htjela potaknuti i druge da vide prilike koje im se nude i izađu iz comfort zone. Zahvalna sam svim svojim sugovornicima koji su meni prvoj velika inspiracija, a vjerujem i svima onima koji gledaju moj podcast. Donna za kraj godine! Pa može li ljepše? Mlada, uspješna sportašica koja je primjer inspiracije na djelu. Biti među top 20 u nečemu na svijetu je toliko velika stvar, a onda uz sve to ostati prizemna, jednostavna osoba koja njeguje tradicionalne vrijednosti i ne zaboravlja otkud potječe. Počašćena sam što je bila moja gošća“, kazala je Ana, a Donna je upravo to sve i pokazala u podcastu.

image
Ana Radišić i Donna Vekić u malim ženskim razgovorima
FOTOGRAFIJE: Robert Gašpert

"Jedino mi je obitelj iznad tenisa, ona je uvijek na prvom mjestu", otvoreno je priznala 24-godišnja Osječanka koja je od 12. godine trenirala u Londonu i od tada 80 posto vremena provede na putu. Bez roditelja, kaže, ne bi uspjela, a tata joj je i danas menadžer i kako Donna kaže: "On zna što ja želim, čak i onda kada ja ne znam što želim".

U Hrvatsku, pa tako i u "nebeski" studio kod Ane, stigla je iz Monaka kako bi blagdane provela s obitelji nakon čega putuje na Australian Open. Donna je priznala i da joj je godina zbog korona virusa bila iznimno teška, a povratak na terene bez publike joj je bio ogroman šok.

image
Donna Vekić bila je gošča kod Ane Radišić
FOTOGRAFIJE: Robert Gašpert

"Nakon zadnjeg turnira sam otišla na detoks sedam dana sama, u planine u Španjolskoj. Bilo mi je super, uspjela sam se resetirati i odmoriti. Sada sam završila sa sedam tjedana priprema i osjećam se spremno, jedva čekam mečeve", kaže Donna koja vrijeme u Osijeku provodi s obitelji kako bi nadoknadila sve propušteno, ali i kako bi uživala u delicijama.

Ani Radišić otkrila je i da je velika zaljubljenica u prirodu, obožava zalaske sunca jer je opuštaju, uživa u mirisnim svijećama, ali isto tako obožava i tipične ženske stvari poput odlaska frizeru pa često i na turnirima na slobodan dan ode frizeru.

"Kulen je uvijek tu, bez toga ne ide. A kada dođem od ujne tražim da mi napravi lazanje jer mi je to ostalo u sjećanju, mada sam ih morala naučiti i sama raditi jer sve manje i manje idem kući“, otkriva kroz smijeh. Donna je ove godine pokrenula tenis ekshibiciju u Osijeku na kojem su sudjelovali brojni tenisači, a i ponosna je ambasadorica Osječko baranjske županije te po svijetu rado priča o ljepotama Hrvatske.

Donni se znalo događati da svoju tenisku torbu jednostavno - zaboravi! "Jednom je nepovratno ostala u vlaku, jednom sam je ostavila u busu, ali je tata trčao za busom i na kraju je torbu našao", ispričala je simpatična Slavonka te priznala kako se nosi s porazima.

"Od poraza se dižem čokoladom. Par sati nakon poraza budem loše volje, ali sutradan nastavljam dalje", kazala je Donna koja u 2021. godini svima, pa tako i sebi, želi najviše zdravlja.


ČITAJTE I:

Samo za novu Gloriju: Donna Vekić otvorila nam je vrata svojeg novog stana u Monte Carlu

Manekenstvo joj pristaje: Hrvatska tenisačica Donna Vekić u novoj glamuroznoj ulozi

Donna Vekić: 'Od šeste godine moj je život podređen samo jednom'

01 - Modified: 2020-09-14 21:07:50 - Feat.: 1 - Title: Francuzi otkrili kakva drastična kazna prijeti Neymaru, slavni Brazilac objavio dugu i emotivnu poruku 02 - Modified: 2020-09-15 21:26:31 - Feat.: 1 - Title: Montpellier pobijedio Lyon, Savanier junak susreta s dva postignuta gola. Sudac podijelio i dva crvena
01 - Modified: 2020-09-14 21:07:50 - Feat.: 1 - Title: Francuzi otkrili kakva drastična kazna prijeti Neymaru, slavni Brazilac objavio dugu i emotivnu poruku 02 - Modified: 2020-09-15 21:26:31 - Feat.: 1 - Title: Montpellier pobijedio Lyon, Savanier junak susreta s dva postignuta gola. Sudac podijelio i dva crvena
Linker
30. siječanj 2023 12:49