Knjiga razdora

Matthew Perry najavio vruće štivo: ‘Otkrit ću i svoje i tuđe tajne. Predugo sam šutio‘

Nekad uspješan glumac koji se proslavio ulogom Chandlera dovršio je memoare, na policama knjižara naći će se u studenom ove godine.

Knjiga od koje strepe glumci iz "Prijatelja", popularne televizijske serija 90-ih, završena je a njezin autor, Matthew Perry, zadovoljno trlja ruke. Na društvenim mrežama objavio je i fotografiju kojom dokazuje da ju je dovršio.

"Moj ego ne voli što moram prestati pisati o sebi. Dakle, to je to," stoji u njegovoj objavi.

Memoari nose naziv "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", na policama knjižara naći će se 1. studenog ove godine, a najviše razloga za zabrinutost navodno ima Jennifer Aniston jer mu se prestala javljati nakon što mu je karijera 2017. krenula nizbrdo zbog ovisnosti o drogama i alkoholizma, a on se u međuvremenu udebljao, postao neprepoznatljiv i depresivan. Hoće li za svoje probleme okriviti nekadašnje kolege sa seta, vidjet ćemo.

image

TV serija Prijatelji mnogima je bila omiljena

LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Matthew Perry dugo se borio s ovisnosti, sad želi novi početak, a bivša mu poručuje: 'Zaslužio si!'

Naime, kad je sve bilo u redu, a njegov život ostvarenje bajke o uspjehu, slavi i novcu (pred kraj snimanja serije glavni glumci iz serije zarađivali su milijun dolara po epizodi), Matthewu Perry koji se proslavio glumeći Chandlera Binga, nije razmišljao o svojim memoarima. Spisateljski dar otkrio je tek kad su mu potonule sve lađe. Insajderi za portal geo tv. otkriva kako autor "misli da je vrijeme priznati razotkriti ne samo svoje tajne, već i naličje sete "Prijatelja". Pritom ga stvarno nije briga ako će njegova knjiga uznemiriti Jennifer Aniston, Courtney Cox i druge kolege. Neće se suzdržati." Glumac pak tvrdi da je jedva dočekao dan kad će ispričati sve što zna.

image

Matthew Perry rijetko izlazi van.

COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

"Sve je u knjizi. Ispričavam se što to nije ulickana", zaključuje autor.

Linker
14. travanj 2024 02:53