BRAČNO PUTOVANJE

Nakon svadbe, Anja Alavanja Viljevac s bebom i suprugom otputovala u Rim: ‘Zbog malenog smo uštedjeli brdo love‘

Sudbonosno ‘da‘ izrekli su 11. rujna u kafiću kraj zagrebačkog Jaruna, a nakon toga su otputovali na bračno putovanje u susjednu Italiju. Crtice iz Rima, s petomjesečnom bebom i suprugom, Anja redovito dijeli na svojim društvenim mrežama.

- Putovati s bebom? Ako imate debele živce, puno energije i volje, i iza vas je jednogodišnja karantena, pa ste gladni putovanja. Da se ne lažemo, bilo je trenutaka kad mi je znoj curio niz leđa jer je htio biti samo na mojim rukama dok smo 'hopsali' po rimskim brežuljcima na plus trideset, i onih kada smo uspjeli popiti Aperol s pogledom na coloseum, i divili se našoj dobrici koja spava u kolicima. Ali, to je život - napisala je na Instagramu voditeljica Anja Viljevac, koja je sa suprugom Vedranom Viljevcem i njihovim sinom Danom otputovala na bračno putovanje u talijansku prijestolnicu Rim.

Zbog pandemije koronavirusa putovanje je izazovno samo po sebi, a još k tome kada ste dojilja i imate "posla" s malenim koji je tek nedavno napunio pet mjeseci, onda taj izazov postane još izraženiji. Mini putopise iz Rima, Anja je objavila na svom Instagramu, a iz cijele je situacije izvukla i nekoliko pozitivnih zaključaka.

"Prednosti putovanja s bebom - ne možeš šopingirati što u Rimu znači ušteda brdo love, nakon uživanja u najukusnijoj tjestenini odradiš pošten trening. Dakle, nipošto ne ostavljajte bebu bakama i djedovima", našalila se simpatična Anja, koja uz sve obaveze oko Dana, uspjeva izgledati fantastično. Iz Rima je objavila i fotografiju sa suprugom, s njim je pozirala ispred kamene ljepotice Fontane di Trevi.

Čitajte i: Vjenčanje s pauzom za dojenje! Anja Alavanja priznala: 'Poslije ponoći sam jurila nahraniti Dana'

Vjenčanje s pauzom za dojenje

Anja je ekonomistu i nogometnom treneru Vedranu rekla 'da' 11. rujna kada su na terasi zagrebačkog Hugo‘s bara na Jarunu pred sedamdesetak uzvanika uplovili u bračni život. Bilo je to samo 500 metara od njihova doma, pa je u večernjim satima brigu o Danu preuzela Vedranova majka, a Anjini roditelji odveli su pak na spavanje dječake Ivora (6) i Jakova (9), koje voditeljica ima iz prvog braka s glazbenikom Željkom Romcem.

image
Anja Alavanja i Vedran Viljevac.
PRIVATNA ARHIVA

"Bilo je vrlo izazovno jer je Dan išao sa mnom na frizuru i šminkanje, poslije ponoći sam jurila nahraniti ga, a onda se vratila na feštu. Ivor i Jakov su se super zabavili prije nego što su otišli kući, a plesalo se uz mladog glazbenika Dinu Petrića i njegov bend. Vedran i ja bili smo glavni na podiju jer smo čak dvaput bili na satovima plesa", prekla je Anja za Gloriju netom nakon vjenčanja, koja sada nosi samo prezime Viljevac iako je na Instagramu ostavila i ono djevojačko.

Čitajte i: Anja Alavanja iznenadila promjenom: Iako je odbacila djevojačko prezime, na društvenim mrežama situacija je drukčija

Linker
19. travanj 2024 01:11