‘Tips & tricks‘ koje želimo slijediti

Rođendansku objavu Cindy Crawford podržale žene širom svijeta, a kako i ne bi...

U tu je objavu bivša manekenka dodala i svoju fotografiju iz djetinjstva te sebi u toj dobi poručila da bude ljubaznija prema sebi, da se smije što više, pjeva i pleše iako to ne zna baš najbolje te da više riskira pokazujući svoje pravo ja ljudima koje voli.

Iako danas živi svoje snove, nekadašnji super model Cindy Crawford uvjerila se kako i danas može "zaustaviti promet" gdje god se pojavi. Ovaj put to je učinila online, rođendanskom objavom na Instagramu gdje je prati više od 6 milijuna fanova. Njezini obožavatelji širom svijeta, njih više od 25 tisuća, zasulo ju je čestitkama. Premda se prije 22 godine formalno povukla s modnih pista (povremeno pojavljuje samo u modnim časopisima), još uvijek je prekrasna, mladolika i vitka. Osim klasične rođendanske s tortom i balonima, silnu pozornost je privukla njezina fotografija kad je bila djevojčica, piše Daily Mail. Bivša supruga Richarda Gerea objavila ju je s namjerom da sebi u dječjoj dobi prenese nekoliko životnih "tips & tricks".

Smijati se što više

"Što bih poručila malenoj Cindy? Rekla bih joj da bude ljubaznija prema sebi, da se odnosi prema sebi na način na koji se odnosi prema svojim prijateljima. Htjela bih da zna kako se svi osjećaju nervozno u novim situacijama i ponekad jednostavno moraš glumiti da ste jači dok ne uspiješ. Poručila bih joj da se ne boji napraviti budalu od sebe - plesati, pjevati - čak i ako nije dobra u tome". Osnivačica kozmetičkog brenda Meaningful Beauty dodala je da se treba smijati što je više moguće, "biti ranjiv kad je takva situacija i riskirati pokazujući svoje pravo ja ljudima koje voliš". Na kraju je poručila: "Pokažite zahvalnost. Nastavite rasti, učiti i postajati jer život je blagoslov!"

Čitajte i: Slavne mame koje su rodile i odgojile ‘modne blizanke‘: Obiteljske veze vole isticati i kroz svoju odjeću

A kako izgleda njezina svakodnevica, otkrila je početkom godine. Dok njezina kćer Kaia Greber (20) osvaja modne piste (dosad je surađivala ss gotovo svim modnim kućama koje vedre i oblače u svijetu mode, od Chanela i Fendija do Givenchyja, Bottega Veneta i Valentina), Cindy vježba u kućnoj teretani. Ljepota nije slučajna, a ona se i te kako trudi zadržati liniju koja bi joj i sada mogla priskrbiti unosne modne ugovore. Bila je bez šminke, u topu i tajicama visokog struka. Svoju rutinu (najmanje triput tjedno) počinje kardio vježbama, zatim 30 minuta do sat vremena rad na bicepsima, leđima, te na bedrima (čučnjevi) a na kraju slijedi opuštanje pilatesom.

image

Kaia Gerber krenula je maminim stopama te gradi manekensku karijeru

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jedan od najljepših parova svijeta traje već 23 godine: Pokušavali su ih rastaviti, ali ljubav je bila jača

Otkrila je da joj je planinarenje omiljena aktivnosti: s prijateljima i mužem, Randeom Gerberom (59), vlasnikom lanca restorana i noćnih klubova s kojim je u braku već 24 godine, najradije istražuje okolicu Malibua, gdje žive. Osim uspješne kćeri, imaju i sina Presleya (22), manekena i glumca u usponu. Kako izgleda rezultat rada na sebi, pokazala je listajući monografiju "Captivate!" o svijetu mode i modelima 90-ih, čija je urednica njezina kolegica i prijateljica Claudia Schiffer. Zbog dugih nogu i vitkih bedra zavide joj i dvostruko mlađe.

Linker
19. travanj 2024 01:23