još jedan...

Prijatelj je njezine obitelji: Gérard Depardieu optužen za silovanje mlade glumice u Parizu

Francuska zvijezda filma, 72-godišnji glumac Gérard Depardieu, nalazi se usred istrage zbog optužbe da je prije tri godine seksualno zlostavljao mladu glumicu s kojom je uvježbavao scene filma. ‘Atmosfera je bila sve samo ne profesionalna‘, ističe odvjetnica djevojke koja je u to vrijeme imala samo 22 godine.

Slavni glumac Gérard Depardieu optužen je za silovanje mlade djevojke, koje se prema njezinim navodima dogodilo prije tri godine.

Kako tvrdi žrtva čiji se podaci čuvaju od javnosti, silovanje se dogodilo u Parizu 2018. godine, a dok je mlada glumica sa slavnom zvijezdom filmskog platna uvježbavala scene za film, što je on iskoristio kao priliku za napad.

U vrijeme navodnog seksualnog napada djevojka je imala samo 22-godine i istraga je pokrenuta odmah, no zatvorena je nakon devet mjeseci zbog nedostatka dokaza, izvještava Agence France-Presse.

Čitajte i: Životna trauma holivudske dive: Silovali su me na stražnjem sjedalu auta

Godinu dana nakon toga, slučaj je ponovno otvoren nakon što se djevojka žalila.

"Atmosfera je bila sve samo ne profesionalna", istaknula je odvjetnica djevojke koja ističe i kako nije bila riječ o jednom, već o nekoliko nasrtaja na djevojku.

Također, u medije sad curi i sve više detalja iz optužnice u kojoj se navodno ističe i dio njezina svjedočanstva u kojemu stoji kojim se "trikom" poslužio da je namami da budu posve sami te da djevojci nitko ne može priteći u pomoć. Navodno ju je, pišu francuski mediji, pozvao u svoju parišku vilu kako bi joj "pomogao u karijeri".

Potresna je činjenica da je zvijezda filmova "Zelena karta" i "Cyrano de Bergerac" zapravo prijatelj djevojčine obitelji.

image
Gerard Depardieu mladu je glumicu silovao u Parizu.
Shutterstock Editorial/Profimedia

Čitajte i: Weinstein osuđen na 23 godine zatvora zbog zlodjela nad ženama, isplivala i jeziva poruka koju je napisao o Aniston

On tvrdi da je djevojka izmislila priču

Glumčev odvjetnik Herve Temime izjavio je da je njegov klijent na slobodi, no pod sudskim nadzorom, sve dok ga se ne oslobodi optužbi koje je odmah zanijekao.

Inače, Gérard Depardie, osim što je poznati glumac, jedno je i od najprepoznatljivijih lica Francuske, a uživa ugled filmske industrije i u Americi, pa je tako za film "Zelena karta" 1990. godine dobio je nagradu Golden Globe.

image
Te 2018. je glumac osvojio Zlatni Ibis za životno djelo.
FOTOGRAFIJE: ISOPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ISOPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Oteta, silovana i zatočena: Duffy se oglasila nakon pet godina šutnje i otkrila kroz kakav je pakao prošla

Poznat je po čudljivom ponašanju

Gérard ima dvostruko državljanstvo, francusko i rusko, i to zbog njegove slavne ideje da će tako izbjeći porez koji tereti milijunaše, a 2011. šokirao je suputnike na jednom letu kad je pred svima urinirao u avionu, jer su ga stjuardese odbile pustiti u toalet.

Čitajte i: Marilyna Mansona razotkrio netko tko ga dobro poznaje: ‘On je loš čovjek, svaka optužba je istinita‘

Linker
18. travanj 2024 20:09