Najljepši božićni poklon

Jelena Perčin i Momčilo Otašević drugi put postali roditelji - u obitelj stigao sinčić!

Ova teška i neizvjesna godina obitelji Otašević donijela je i neizmjernu radost. Mala Maša i Lota jedva su dočekale bracu, baš kao i njihovi ponosni roditelji, bake i djedovi.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević i dubrovačka glumica Jelena Perčin Otašević ove godine imaju veliki razlog za sreću. Kako ekskluzivno doznajemo od izvora bliskih obitelji, Jelena je rodila drugo dijete u Petrovoj bolnici. U njihovu veliku obitelj stigao je sin i to samo dvije godine od rođenja njihove kćeri Maše.

Usred pandemije koronavirusa i nakon zagrebačkog potresa, Momčilo i Jelena nisu mogli primiti bolje vijesti, a brata je jedva dočekala i Jelenina kći Lota iz prvog braka.

Glumica je nedugo nakon poroda sretnu vijest objavila i na Facebooku.

Mašu je Jelena također rodila u Petrovoj bolnici, a uz nju je cijelo vrijeme bio i Momčilo kojeg je očinstvo u mnogočemu promijenilo.

"U ovoj godini dogodilo mi se sve lijepo pa mislim da je to s nekim razlogom.Toliko uživam da ne stignem ni razmišljati o tome kolika je sve to promjena. Ali definitivno sam bolja osoba otkako sam postao otac. Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili. Puno se toga dogodilo na emotivnom planu, a vraćaju mi se i sjećanja: razmišljam kako su moji roditelji nešto napravili, pa kakav je bio moj odnos sa sestrom dok gledam Mašu i Lotu. Radim puno, rastrgan sam na sve strane, ali ne osjećam nervozu, ništa mi nije teško i jedva čekam da dođem kući. Sve zaboravim kad mi se Maša nasmije", otkrio je nakon Mašinog rođenja.

Teška, ali plodonosna godina

Ova godina nije bila laka za obitelj Otašević, posebice zato što im je potres oštetio stan u koji su se bili tek uselili. U vrijeme potresa bili su odvojeni jer je Momčilo bio u samoizolaciji kod prijatelja.

image
Jelena i Momčilo s kćerkama snimljeni za Božić 2018.
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Kad je zatreslo, bio sam kod prijatelja Marka jer sam u samoizolaciji i već nekoliko dana nisam doma sa svojom ženom i djecom. Ostao sam pribran, a čim se prestalo tresti, bez ikakvog razmišljanja s maskom i rukavicama autom sam "odletio" po njih u naš stan i zbrinuo ih. Naš je stan prilično oštećen. Cure su sad zbrinute na drugoj adresi, dok statičari ne procijene mogu li se vratiti, a ja sam nastavio sa samoizolacijom. Bilo je teško, jer nekoliko dana ih nisam poljubio ni zagrlio, a nisam smio ni u tom trenutku. Nevjerojatna je ta cijela situacija, kada moraš biti sa svojima, a ne možeš. Dvije katastrofe su nas pogodile, ja samo čekam dan kad ću ponovno vidjeti i zagrliti svoje cure", rekao je tada Momčilo.

Jelena još uvijek ne može posjetiti oca koji je u domu za starije, dok je s mamom u kontaktu, ali ne fizičkom.

"Čujemo se, kaže što joj treba pa joj sve to ostavim pred vratima. Kao obitelj donijeli smo stroga pravila ponašanja u doba koronavirusa i razvili strategiju prema kojoj svatko čini sve da ne dovodi drugoga na bilo koji način u opasnost", objasnila je glumica.

Ipak, sada će ponosni bake i djedovi lakše prebroditi odvojenost od svoje obitelji, kada su dobili još jedno unuče kojem tek trebamo saznati ime. Čestitamo!

Čitajte i:

Jelena Perčin i Momčilo Otašević: Prvi blagdani s Mašom

Jelena Perčin rodila drugo dijete, Momčilo Otašević je cijelo vrijeme bio uz nju

Trudna Jelena Perčin pohvalila se kako njezin Momčilo uređuje dječju sobu

Linker
06. ožujak 2024 00:27