MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Nije joj uopće loše

Od savjetnice u Bijeloj kući do surferice na Floridi: Bezbrižan život Ivanke Trump na otoku milijardera

Bivša savjetnica američkog predsjednika, kći Donalda Trumpa, sasvim se dobro prilagodila životu nakon izlaska iz Bijele kuće. Osim političkih ambicija koje i dalje gaji, Ivanka se bavi i popularnim sportom.

Bivša savjetnica američkog predsjednika, kći Donalda Trumpa, sasvim se dobro prilagodila životu nakon izlaska iz Bijele kuće. Osim političkih ambicija koje i dalje gaji, Ivanka se bavi i popularnim sportom.

Nakon stresnog mandata u Bijeloj kući, gdje je bila savjetnica svoga oca, bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump (39) napokon uživa u slobodnim vikendima sa svojom djecom. Kćer Arabellu (9) te sinove Josepha (7) i Thea (5) prošlog je vikenda u Miamiju odvela na tečaj surfanja pa su zajedno učili lomiti valove.

Klincima je išlo mnogo bolje nego mami, ali je bila vrlo uporna pa će s vremenom nesumnjivo postati dobra surferica. Kad se ne rekreira, Ivanka sa suprugom Jaredom Kushnerom (40) uređuje dom na Indian Creeku - otoku milijardera gdje će im prvi susjedi biti brazilski supermodel Adriana Lima i proslavljeni španjolski tenor Julio Iglesias.

image
Ivanka Trump pridružila se svojoj djeci i uzela lekcije iz surfanja.
MEGA AGENCY/PROFIME

Čitajte i: Kao drugi život: Opušteni i sretni Ivanka Trump i Jared Kushner bezbrižno dokoličare na plažama Miamija

Nije odustala od političkih snova

Iako slobodno vrijeme provodi u omiljenoj američkoj razbibrizi - surfanju, jasno je da Ivanka i dalje gaji političke nade. Naime, populističku politiku Donalda Trumpa na životu će i dalje održavati novoosnovana neprofitna organizacija America First Policy Institute (AFPI), koja okuplja 35 članova, a upravo su Ivanka i njen suprug Jared neformalni savjetnici AFPI-ja. Ivankin angažman na očuvanju očeva lika i djela potvrđuje da ona i dalje gaji političke ambicije.

Premda je nakon smjene vlasti postala persona non grata, egzistencija joj nije ugrožena. Od svog modnog brenda i dalje zarađuje oko milijun dolara godišnje, a ubire i milijunske dividende od svojih udjela u hotelu Trump u Washingtonu.

Linker
26. travanj 2024 05:46