MAJA, ĆORLUKA, TORI...

Spletke, skandali, prekidi i prerani odlazak velikana: Ovo je top 15 priča koje ste najviše čitali na Gloriji

Kakav bi to bio kraj godine da se ne prisjetimo priča koje su punile medijski prostor u godini na izmaku...

15.) Proračunata Kate Middleton nakon pogreba napravila je nešto o čemu danas priča cijeli svijet!

Kako je Kate ponovno natjerala Williama i Harryja na razgovor: Vojvotkinja od Cambridgea odmaknula se kako bi braća mogla čavrljati na sprovodu princa Philipa, a fotografije danas obilaze svijet.

image
POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA


14.) Evo što znači ime sina Maje Šuput! Prilično je popularno u Velikoj Britaniji i jako je veselo!

Glazbenica je dječaka na svijet donijela 17. ožujka, a njegovo ime je potpuno neočekivano - Maja Šuput sinu je nadjenula ime - Bloom.


13.) Što se događa s Ćorlukom? Nakon 13 dana dao otkaz zbog ‘obiteljskih razloga‘ i nestao s društvenih mreža

Nogometaš Vedran Ćorluka svojim je nadređenima u moskovskom klubu Lokomotiv, kao i nogometašima kojima je prije 13 dana postao trener ostavio brojne upitnike iznad glave kada je naprasno podnio ostavku ne otkrivši razloge.


12.) Alec Baldwin povlači se iz glume, suprug poginule snimateljice sa sinom stigao u Novi Meksiko: Ovo je najteže razdoblje za oboje

Šokirani glumac vjerovao je da puca ćorcima iz revolvera koji je dobio na setu kao rekvizit. No, riječ je bila o pravim mecima zbog kojih je poginula snimateljica. Baldwinu sve to jako teško pada.

image
MARK SAGLIOCCO AFP


11.) Šveđanka koja je izgradila Ibrahimovića! Mediji bruje o Zlatanovoj aferi, a njegova Helena i dalje mudro šuti

Nakon što je Zlatan Ibrahimović potpisao za Manchester United, engleski tabolidi raspisali su se o njegovoj najvećoj ljubavi. Osvojila ga je talijanska voditeljica Diletta Leotta imala je aferu s Ibrahimovićem.


10.) Lijepe vijesti poznatog glazbenog para i njih su iznenadile: ‘Beba nam stiže na proljeće‘

Koncertna i operna pjevačica Barbara Suhodolčan i njezin tri godine mlađi dečko, harmonikaš Antonio Vrbički, prvi će put postati roditelji, a nakon rođenja djeteta planiraju i veliku svadbu.


9.) Odlazak više nije mogla odgađati! Zrinka Cvitešić nakon teškog perioda napustila Hrvatsku

Naša najzaposlenija glumica mora završiti rad na Amazonovoj seriji "The Power", u kojoj će igrati jednu od glavnih uloga. Zrinka Cvitešić objavila je da se vratila u London.


8.) MODNI OSVRT NA SVADBU GODINE: Doris Pinčić sve je iznenadila kad je otkrila gdje je nabavila haljinu!

Na vjenčanje Jelene Veljače i Vita Turšića voditeljica Doris Pinčić stigla je u haljini posuđenoj od prijateljice.


7.) Intervju za pamćenje: ‘Obitelj mi je uvijek bila najvažnija, a sve što imam dugujem samo jednoj ženi‘

Vijest o iznenadnoj smrti velikog pjesnika, kantautora i glazbenika Đorđe Balaševića još je jedan u nizu gubitaka za glazbenu i kulturnu scenu regije, kojoj se baš nitko nije nadao. Za njegove koncerte uvijek se tražila karta više, nerijetko su se održavale "reprize", a generacije obožavatelja posebno su ga cijenile zbog velikog srca i stihova u kojima se svatko mogao prepoznati. Za njega je najveća životna radost bila njegova obitelj - supruga Olja, kćeri i sin.

image
MARINA LUKIć/GLORIA SRBIJA


6.) Mladenka blistala u raskošnoj vjenčanici! Katarina i Mate Rimac u mirnu bračnu luku uplovili u Neveri

Mate i Katarina Rimac izrekli su i crkveno „da”. Mladenka je blistala u vjenčanici s krinolinom na puf rukave koja podsjeća na jednostavniju inačicu kreacija koje su se u prošlosti nosile dame na dvorovima europskih dinastija.


5.) Neprepoznatljiv: Gotovo dvije godine ga nismo vidjeli u javnosti, a sad kad se pojavio svi se pitaju je li dobro

Sve su učestalije glasine da glumac koji se godinama bori s prekomjernom težinom, pati od demencije: zato se navodno prije jedanaest godina i povukao u mirovinu. Da ne izgleda baš najbolje, svjedoče fotografije snimljene uoči košarkaškog spektakla održanog u Los Angelesu

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA


4.) Zaprosio ju je preko telefona, na svadbu stigao u trapericama, a posljednja želja bila mu je da joj čuje glas

Drugi bi sve imalo smisao, ne bih svakoj pjesme pisao, da sam znao da postojiš - Olivera‘ - napisao je Đole i tako jednim stihom opisao kakvu je ljubav osjećao prema ženi s kojom je proveo 40 godina. Ovo je njihova ljubavna priča.

image
MARINA LUKIć/GLORIA SRBIJA


3.) Još jedan domaći par prekinuo nakon samo godinu dana: ‘Ako se dogode prepreke, laži ili trokut, jasno je kako propada sve‘

Iako se ljubavna priča Josipe Pavičić i Marka Kisića činila idiličnom, Josipa je napisala kako ništa nije onako kako nam se na prvi pogled čini... aludirajući bez sumnje na kraj još jedne ljubavi u koju je istinski vjerovala.


2.) Mnogima je druga doza bila kobna: Omiljena TV emisija zbog iznenadnih okolnosti ima promjene

Obično dok Šprajc boluje emisiju na svojim leđima i pred kamerama čvrstom rukom vodi Mojmira Pastorčić, no ovog puta okolnosti su bile jače. Druga doza 'pokosila' je RTL-ovce.


1.) Nakon 15 godina ljubavi i petero djece raspada se još jedan brak: Nevjera je ipak kriva za sve

Nako što se turbulentan brak glumice sa Deanom McDermottom neko vrijeme činio stabilnim, ona nikada nije prešla preko njegove nevjere za koju se saznalo 2014.godine.

Linker
24. travanj 2024 15:54