Kazalište ''Trešnja''.
KONAČNO

Kazalište Trešnja krajem svibnja otvara svoja vrata publici

Nakon dvomjesečne pauze Gradsko kazalište Trešnja ponovno otvara svoja vrata publici 31. svibnja s hit predstavom "Ivica i Marica".

Nakon više od dva mjeseca publika kazališta Trešnja moći će uživati u predstavi "Ivica i Marica", redateljice Lee Anastazije Fleger, a na rasporedu će biti u nedjelju, 31. svibnja u 11 sati, u subotu, 6. lipnja u 17 sati te u nedjelju 7. lipnja u 11 sati.

Trešnja počinje svojim hit predstavom ''Ivica i Marica''.

Kazalište Trešnja osiguralo je sve uvjete za doček publike prema preporukama HZJZ. Tako će se djeca u svom kazalištu moći osjećati sigurno, a ujedno se zabaviti i pogledati predstave koje su toliko tražene od publike.

Predstava Ivica i Marica premijerno je izvedena u studenom prošle godine, a nastala je prema jednoj od najpoznatijih bajki braće Grimm koju je redateljica Fleger uz dramaturginju Nikolinu Rafaj adaptirala na zanimljiv način, uz mnoštvo igre, glazbe i šarenila, ne skrivajući pritom sva iskušenja kroz koja prolaze junaci ove bajke.

Klinci su jedva dočekali da njihovo omiljeno kazalište ponovno otvori vrata.

Svijet Ivice i Marice ne gleda se ružičastim naočalama no ipak je to dječji svijet u koji možete i vi uskoro zaviriti u kazalištu Trešnja. Broj ulaznica ograničen je na 70 pa požurite po svoje ulaznice, koje možete kupiti i online.

Čitajte i:

Jedna od najpoznatijih bajki stiže na daske kazališta Trešnja

Sve traženija zagrebačka glumica: 'Tajna moje figure je u janjetini i odojku punjenim čičokama'

Za glumicu Vini Jurčić ćemo još čuti: 'U Hrvatskoj se samo gleda kako čovjeku otežati'

Televizijske zvijezde vode klince u kazalište

Niže projekt za projektom, a snalazi se i ispred i iza kamere: Glumac Paško Vukasović veseli se radnoj jeseni od obale do Zagreba

Stres na stres Marijane Mikulić: Otkazala dadilja, plač već u zrakoplovu, dojenje između predstava

Linker
15. travanj 2024 17:22