Vedran Peteh / Cropix
Gloria osobno

Ana Radišić: 'Kad mi kažu da sam lijepa uvijek njih spomenem, oni su zaslužni'

Nakon Zagreba i Splita, Gloria osobno organizirali smo i u Rijeci - na predivnoj Trsatskoj gradini s pogledom na kvarnerski zaljev, u goste su nam došla tri draga lica kako bismo razgovarali o ženama vrlo važnim temama.

Na četvrtom po redu Gloria osobno panelu u temi "Ljepota, zdravlje, zadovoljstvo" raspravljale su naše tri poznate dame različitih generacija i životnog stila TV voditeljica Ana Radišić (32), glazbenica pjevačica Ivanka Mazurkijević (48) te poduzetnica i humanitarka Katica Hauptfeld (67). I ovog puta,u predivnom ambijentu Trsatske gradine Gloria osobno panelom moderirala je naša voditeljica Barbara Kolar (50.

Najmlađa od sudionica TV voditeljica Ana Radišić otkrila je kako reagira na komplimente, ali i koje je za nju dublje značenje ljepote, odnosno fizičkog izgleda.

"Uvijek ću prvo reći da se zahvaljujem svojim roditeljima, to uvijek volim naglasiti kad mi netko kaže da sam lijepa. Jer oni su zaslužni za to što se na meni vidi izvana, a na meni je da onda sve to što imam njegujem, mazim i radim na onom unutra, na onoj ljepoti. To je moj zadatak", objasnila je Ana.

Tri poznate dame govore o ljepoti, što čine za svoje zdravlje i koliko im je važno osobno zadovoljstvo

Ivanka Mazurkijević: 'Bit će zanimljivo kad Mrle počne djeci postavljati granice kao ozbiljan roditelj'

'Ljepota iziskuje i truda i rada. Od onog što unosimo u sebe do treninga da bi imali ovakvu liniju. Ona se ne postiže samim rođenjem već odricanjem i svojevrsnom žrtvom', kazala je Ana.

U skladu s temom Gloria osobno panela, o ljepoti je mlada voditeljica podijelila svoje iskustvo, po njoj ništa, pa ni ugodna vanjština čovjeku ne "pada s neba".

Za ljepotu se treba potruditi

"Što se tiče ljepote izvana, nećemo se lagati, naravno da volim lijepo izgledati i da mi imponira svaki takav kompliment. Ali to definitivno iziskuje i truda i rada. Od onog što unosimo u sebe, prehrane pa do treninga i sporta da bi imali ovakvu liniju. Jer ona se ne postiže samim rođenjem već isto tako odricanjem i svojevrsnom žrtvom. Ali ako volite sport to super ide, kombinacija jednog i drugog", kazala je Radišić.

O čemu se još raspravljalo, s čime su se panelistice složile, a gdje su se razišle u mišljenjima - pogledajte u našim preostalim člancima i videima.

Prednost njezinog javnog posla je da može isprobati različite vrste outfita, tretmane, šminku, no to i dalje Ana koristi u onoj profesionalnoj sferi.

"Što se tiče izgleda taj ženski dio, kroz snimanja, fotografiranja, televizijske angažmane, imam priliku izgledati kako želim. Ali da budem iskrena privatno sam najsretnija kad nemam ništa na sebi, kad je moje lice čisto i zdravo. No, da bi bilo čisto i zdravo, treba ulagati jako puno u njega", zaključila je Ana Radišić.

Osim toga Ana je rekla kako je ona sama sebi, a i drugima, najljepša kada je sretna i mirna sama sa sobom. U to se, kaže, osvjedočila u više navrata. Najviše komplimenata od drugih ljudi, dobije kada je - sretna. Bez obzira na šminku, garderobu ili frizuru.

VEDRAN PETEH / CROPIX
Podravka se pobrinula za slatke Dolcela zalogaje, a naš magazin za poštenu dozu ekskluzive iz "tvornice" najčitajnijeg ženskog magazina na našem tržištu.

A da bi naše gošće i voditeljica bile sretne i zadovoljne te time još ljepše pobrinuli su se naši vjerni partneri - Dolcela, Hrvatska pošta i Avène, pobrinuli su se da se naše gošće i voditeljica osvježe istaknutim proizvodima za njegu kože i rashlađivanje, da se zaslade slatkim zalogajima i da nam pošalju svoje dojmove s ovog ekskluzivnog druženja.

Naše gošće rashladile su se Avène proizvodima za rashlađivanje kože i njegu lica, a Hrvatska pošta dostavila je sandučić u koji su ubacile svoje dojmove s riječkog izdanja Glorije osobno.
VEDRAN PETEH / CROPIX

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

I ostale zanimljive teme, anegdote i savjete naših gošći pratite na našem portalu.

IZ NAŠE RUBRIKE GLORIA OSOBNO ČITAJTE:

Ljubav je to: 'Meni su 34, njoj 55, svaki dan mi je sve ljepša, a ja sam njoj radost kojoj se nije nadala'

Kad ljepota prođe: Umorna si od davanja sebe, zaboravila si kako izgleda da tebi netko ugodi

Zabava ne prestaje s godinama: Samo treba osluhnuti poriv slobode i raskinuti čvor predrasuda

Ljubavni život samohrane mame: 'To je priča o svakoj ženi na ovom Balkanu'

Poznate dame o temelju za dobar brak i na što trebamo posebno obratiti pažnju kada biramo partnera

Nina Violić prisjetila razvoda od bivšeg supruga: 'Najviše me grižnja savjeti 'prala' prema njoj'

Linker
24. travanj 2024 16:10