Vedran Peteh / Cropix
Gloria osobno

Poduzetnica o ljepoti: 'Smatram da nije cijena bitna, godinama koristim kremu koja je vrlo jeftina'

Zanimljive sugovornice pune odličnih savjeta po četvrti su put zavladale Gloria osobno panelom, u ugodnom druženju s voditeljicom Barbarom Kolar ovog su puta otkrile na koji način su kod njih vezani ljepota, zdravlje i zadovoljstvo.

U četvrtom Gloria osobno panelu o vječno zanimljivoj temi "Ljepota, zdravlje, zadovoljstvo" raspravljale su tri poznate dame različitih generacija, zanimanja i životnog stila: poduzetnica i humanitarka Katica Hauptfeld (67), pjevačica Ivanka Mazurkijević (48) i TV voditeljica Ana Radišić (32).

Svaka od njih podijelila je dio svog bogatog životnog iskustva, ali i pokoji skriveni adut i savjet koji čuva samo za najbliže prijateljice, a sve je to iz njih "izvukla" naša poznata voditeljica i moderatorica Barbara Kolar (50).

Tako je uspješna poslovna žena, vlasnica najveće brodske kompanije Katarina Line, gospođa Katica Hauptfeld otkrila kako svoj zdravi izgled i njegovanu kožu od mladih dana do zrelijih godina može zahvaliti tome što je slušala svoj instinkt. Njoj nikad nije bilo bitno koliko neki preparat košta.

'Smatram da nije cijena bitna, godinama za dnevnu kremu koristim jednu koja je, recimo, vrlo jeftina', otkrila je Katica Hauptfeld.

"Probala sam sve moguće, znate želite, čujete, čitate...", otkrila je Katica.

"Probala sam i druge, imam koju i godinu, vidjela sam da mi je ta moja krema najbolja. Jer mi jednostavno paše", naglasila je poduzetnica kako je najbitnije slušati sebe. Usporedila je njegu kože i tijela s modom, odabirom krojeva i materijala.

Tri poznate dame govore o ljepoti, što čine za svoje zdravlje i koliko im je važno osobno zadovoljstvo

Kao i u modi

"Kao što sam rekla i za modu, morate naći ono što vašoj koži odgovara i paše. Nije bitno koliko ona košta. Glavno da vama odgovara", zaključila je Katica Hauptfeld.

O čemu se još raspravljalo, s čime su se panelistice složile, a gdje su se razišle u mišljenjima - pogledajte u videu!

VEDRAN PETEH / CROPIX
Podravka se pobrinula za slatke Dolcela zalogaje, a naš magazin za poštenu dozu ekskluzive iz "tvornice" najčitajnijeg ženskog magazina na našem tržištu.

Glorijini vjerni partneri - Dolcela, Hrvatska pošta i Avène, pobrinuli su se da se naše gošće i voditeljica osvježe istaknutim proizvodima za njegu kože i rashlađivanje, da se zaslade slatkim zalogajima i da nam pošalju svoje dojmove s ovog ekskluzivnog druženja.

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

Naše gošće rashladile su se Avène proizvodima za rashlađivanje kože i njegu lica, a Hrvatska pošta dostavila je sandučić u koji su ubacile svoje dojmove s riječkog izdanja Glorije osobno.
VEDRAN PETEH / CROPIX

I ostale zanimljive teme, anegdote i savjete naših gošći pratite na našem portalu.

IZ NAŠE RUBRIKE GLORIA OSOBNO ČITAJTE:

Ljubav je to: 'Meni su 34, njoj 55, svaki dan mi je sve ljepša, a ja sam njoj radost kojoj se nije nadala'

Kad ljepota prođe: Umorna si od davanja sebe, zaboravila si kako izgleda da tebi netko ugodi

Zabava ne prestaje s godinama: Samo treba osluhnuti poriv slobode i raskinuti čvor predrasuda

Ljubavni život samohrane mame: 'To je priča o svakoj ženi na ovom Balkanu'

Poznate dame o temelju za dobar brak i na što trebamo posebno obratiti pažnju kada biramo partnera

Nina Violić prisjetila razvoda od bivšeg supruga: 'Najviše me grižnja savjeti 'prala' prema njoj'

Linker
16. travanj 2024 16:23