Hugh Jackman sa suprugom, Tara Thaller i Faris Pinjo, Meryl Streep sa suprugom

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL/NERA ŠIMIć/CROPIX
CELEBRITY PREKIDI

Ljubav nije potrajala: Ovo su razvodi o kojima se pričalo u 2023. godini

Val razvoda pogodio je Hollywood, ali i Hrvatsku, a ovo su parovi koji su se odlučili razići.

Val razvoda pogodio je Hollywood, ali i Hrvatsku, a ovo su parovi koji su se odlučili razići.

Iako je svjetska celebrity scena svako malo obilježena burnim prekidima i razvodima, tijekom ove godine ‘‘zbogom‘‘ svojim brakovima odlučile su reći zvijezde za koje smo vjerovali da će zauvijek ostati zajedno. Mnoge je zatekla vijest o rastavi glumice i Oskarovke Meryl Streep te njezinog supruga Dona Gummera koji su u braku bili 45 godina. Iako su već neko vrijeme razdvojeni, bivši bračni par tek je u listopadu ove godine otkrio kako više ne žive zajedno. Na istoj adresi već sedam godina ne žive ni Jada Pinkett-Smith i glumac Will Smith koji su tom vijesti također zatekli brojne obožavatelje. Tragom propalih ljubavi na svjetskoj sceni odlučili smo se prisjetiti razvoda koji su najviše iznenadili u 2023. godini.

Ella Dvornik i Charles Pearce

Domaća blogerica i influencerica Ella Dvornik nakon nekoliko mjeseci nagađanja potvrdila je kako se ona i njezin suprug Charles Pearce razvode. 32-godišnjakinja tvrdi kako do te odluke nisu došli samo tako, ali ništa više od toga nije željela komentirati.

Influencerica i poduzetnik upoznali su se u Londonu, gdje je i započela njihova ljubavna priča. Neko su vrijeme živjeli u inozemstvu nakon čega su se vratili u Hrvatsku. Par ima dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren.

Tara Thaller i Faris Pinjo

Glumica Tara Thaller i glazbenik Faris Pinjo razveli su se nakon godinu i pol braka. Iako 25-godišnjakinja ne govori često o svome privatnom životu, priznala je da su u procesu rastave početkom lipnja.

‘‘Faris i ja smo zajedno došli do te odluke, mladi smo, život jednostavno tako nekad kroji svoje planove. Volimo se, podržavamo se i poštujemo, to je otprilike to. Ostali smo naravno u prijateljskim odnosima‘‘, rekla je Tara koja je ubrzo nakon vijesti o rastavi potvrdila šuškanja kako je u vezi s Mateom Cvenićem, partnerom iz ‘‘Plesa sa zvijezdama‘‘.

Sve o novoj ljubavi Tare Thaller

‘‘Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone smo se odlično slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više‘‘, ispričala nam je 25-godišnjakinja glumica.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Još jedan par koji je ove godine šokirao rastavom su glumci Jelena Perčin i Momčilo Otašević. Bili su u braku pet godina, nakon čega su odlučili krenuti svatko svojim putem. Glumica nam je nakon višemjesečnih nagađanja o kraju njezinog drugog braka, ekskluzivno otkrila kako do ove teške odluke nije došlo slučajno.

image

Momčilo Otašević i Jelena Perčin

Davor Matota/ Cropix

‘‘Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece‘‘, rekla je.

Jeleni je ovo bio drugi brak, a u njemu je dobila sina Jakšu i kćer Mašu. Iz prvog, s poduzetnikom Kristijanom Babićem, ima i 13-godišnju Lotu.

Boris Novković i Iris Volf

Na nedavnom koncertu pjevača Borisa Novkovića u zagrebačkom Lisinskom mnogi su primijetili da na ruci ne nosi vjenčani prsten. Iako se već neko vrijeme šuškalo da je njegov, četvrti brak po redu, u krizi, tek je neki dan priznao da su on i Iris odlučili krenuti svaki na svoju stranu.

‘‘Iris i ja smo se razveli još 2020. godine, ali nisam s time želio ići u javnost. Trenutačno mi je najvažnije imati mir‘‘, rekao je Novković koji iz braka s manekenkom ima i dvoje djece.

Sofia Vergara i Joe Manganiello

No razvodi nisu rezervirani samo za domaće parove pa su nas jednako tako šokirali i burni razlazi svjetskih zvijezda. Nakon sedam godina braka vijest da se razvode podijelili su glumica Sofia Vergara i Joe Manganiello. Papire za razvod podnio je Joe, a kao razlog zašto više ne mogu biti zajedno spomenuo je ‘‘nepremostive razlike u njihovim karakterima‘‘.

image

Joe Manganiello i Sofia Vergara

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Također se šuškalo kako je jedan od glavnih povoda za razvod taj što Sofia nije željela imati djecu, dok Joe jedva čeka da postane otac. Par se vjenčao 2015. godine u Palm Beachu na Floridi pred 350 gostiju, a tada su potpisali i predbračni ugovor kako bi zaštitili imovinu stečenu prije stupanja u brak.

Ovo su najneobičniji holivudski predbračni ugovori: Od naknade za prevaru do tjedne minutaže

Sophie Turner i Joe Jonas

Jedan od najburnijih razvoda ove godine bez sumnje je onaj između britanske glumice Sophie Turner, zvijezde serije ‘‘Igre prijestolja‘‘ i glazbenika Joea Jonasa. Par koji je u braku od 2019. godine, te zajedno ima dvije kćeri, još uvijek se nije izjasnio koji su točno razlozi njihovog razlaza.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Izvor blizak paru izjavio je za TMZ kako Sophie voli noćni život i zabavu, dok Joea veseli miran život kod kuće, ali čini se kako im je presudila treća osoba jer je Sophie nedavno uhvaćena kako ljubi drugoga.

Tko je Peregrine Pearson? Sophie Turner krenula dalje, ljubi imućnog britanskog aristokrata

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Američki glumac Kevin Costner nakon 18 godina braka rastao se od supruge Christine Baumgartner, inače bivše manekenke s kojom ima troje djece. Uvjeti konačne nagodbe za sad još uvijek nisu poznati, ali prema pisanju medija, Baumgartner će dobiti veći iznos nego što je bilo predviđeno predbračnim ugovorom. Sudski dokumenti navode kako bivša manekenka ima pravo na gotovo 1.5 milijuna dolara.

‘‘Kevin osjeća ogromno olakšanje jer je ovo pitanje riješeno i usredotočit će se isključivo na zajednički odgoj njihove djece‘‘, rekao je izvor blizak glumcu.

Reese Witherspoon i Jim Toth

Iako je njihov bračni život na Instagramu djelovao idilično, izgleda da je stvarnost bila drugačija. Njihove neosporive karakterne razlike i udaljavanje razlog su prekida poznate glumice Reese Witherspoon i njezinog supruga Jima Totha. Odluku da su se odlučili rastati javno su objavili svega dva dana prije 12. godišnjice braka.

image

Reese Witherspoon i Jim Toth

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

‘‘Provodili su sve manje vremena zajedno dok je ona radila‘‘, otkrio je izvor ističući da je zvijezda tvrdoglava i previše fokusirana na rad. Izvor je također otkrio da su njih dvoje radili na postojećim problemima pokušavajući ih riješiti, ali su na kraju ipak odlučili da njihovom odnosu nema spasa.

Sad već bivši bračni par zajedno ima sina Tennesseeja Jamesa koji je, kako su rekli, glavni razlog zašto su se rastali u prijateljskim odnosima.

Hugh Jackman i Deborra-Lee

Australski glumac Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee, također glumica, odlučili su se rastati nakon 27 godina braka. Kako je prenio britanski Daily Mail, par se rastao u prijateljskim odnosima.

image

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK

‘‘Bili smo blagoslovljeni da provedemo gotovo tri desetljeća zajedno kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom. Obitelj nam je bila i uvijek će nam biti najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Molimo vas da poštujete našu privatnost dok prolazimo kroz ovu tranziciju‘‘, rekli su.

Britney Spears i Sam Asghari

Nakon samo godinu dana braka vijest da se rastaju podijelili su i pjevačica Britney Spears i njezin, sad već bivši suprug, Sam Asghari. Počeli su izlaziti 2016. godine nakon što je Sam uspio dobiti ulogu u jednom od njezinih glazbenih spotova.

image

Britney Spears sa Samom Asgharijem rastala se nakon samo godinu dana braka

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Godine 2021. uslijedile su dugo očekivane zaruke, a godinu dana kasnije i vjenčanje. Prema pisanju različitih medija, postoje šuškanja da je Britney prevarila supruga, iako to nije službeno potvrđeno. Britney se trenutačno nalazi u fokusu javnosti zbog memoara koje je nedavno izdala, a u kojima je otkrila brojne nepoznate detalje iz svojeg života.

8 najupečatljivijih ispovijesti iz memoara Britney Spears: "Nisam zaslužila ono što mi je moja obitelj učinila"

Justin Trudeau i Sophie Grégoire Trudeau

Kanadski premijer Justin Trudeau i njegova supruga Sophie Grégoire Trudeau početkom kolovoza na Instagramu su objavili kako se rastaju, a vijest je šokirala javnost.

‘‘Sophie i ja želimo podijeliti vijest da smo poslije dugih, važnih i teških razgovora odlučili rastati se. Kao i uvijek, ostajemo bliski, s dubokom ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugome i prema svemu što smo izgradili i nastavljamo graditi. Zbog dobrobiti naše djece, molimo vas da poštujete našu privatnost‘‘, otkrio je 51-godišnji pripadnik moćne političke obitelji i sin poznatog političara Pierrea Trudeaua koji je također bio kanadski premijer.

image

Justin Trudeau i Sophie Gregoire Trudeau

WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Trudeau je sa suprugom u braku proveo 18 godina te zajedno imaju troje djece: Xaviera, koji je rođen 2007. godine, dvije godine mlađu Ellu-Grace te sina Hadriena koji je rođen 2014. godine.

Ariana Grande i Dalton Gomez

Pjevačica Ariana Grande početkom rujna objavila je kako se rastaje od supruga Daltona Gomeza. Par je "da" izrekao 2021. godine, a prema pisanjima stranih medija, zajedno ne žive još od početka godine. Navodno su se rastali u prijateljskim odnosima.

‘‘Ariana i Dalton su se htjeli pobrinuti jedno za drugo i olakšati jedno drugome što je više moguće, zato su si uzeli više vremena za sve", naveo je izvor blizak paru.

Više se ne skrivaju: Ariana Grande i Ethan Slater odabrali zanimljivo mjesto za prvi javni spoj

Ricky Martin i Jwan Yosef

Pop zvijezda Ricky Martin i njegov suprug Jwan Yosef sredinom godine otkrili su kako se razvode nakon šest godina braka.

‘‘Odlučili smo okončati naš brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj djeci i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih prekrasnih godina. Sada je naša najveća želja održati zdravu obiteljsku dinamiku i odnos usredotočen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajednički odgoj naše djece, čuvajući poštovanje i ljubav koju imamo jedno prema drugome‘‘, napisali su u objavi na društvenim mrežama.

image

Jwan Yosef i Ricky Martin

PEOPLE PICTURE/WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK

Martin i Yosef počeli su se viđati 2015. godine, dok su službenu vezu potvrdili godinu dana kasnije kada su ujedno obznanili i zaruke. Svadba sad već bivšeg bračnog para održala se 2017. godine, a u braku su uz pomoć surogat majke dobili dvoje djece.

Može li rastava braka biti - sretna? Ricky Martin i Jwan Yosef izvrstan su primjer

Meryl Streep i Don Gummer

Ove nas je godine posebno zatekla vijest o rastavi glumice i oskarovke Meryl Streep i njezinog supruga Dona Gummera koji su u braku bili 45 godina. Iako su već neko vrijeme razdvojeni, bivši bračni par tek je u listopadu ove godine otkrio kako više ne žive zajedno.

image

Meryl Streep i Don Gummer

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Don Gummer i Meryl Streep razdvojeni su više od šest godina, i iako će uvijek brinuti jedno o za drugo, odabrali su živjeti odvojene živote", rekao je glasnogovornik 74-godišnje holivudske glumice.

Jada Pinkett-Smith i Will Smith

Iako su rekli kako se ne misle služebno razvesti, Jada Pinkett-Smith i glumac Will Smith otkrili su kako već sedam godina žive odvojeno.

image

Will Smith i Jada Pinkett Smith

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

Još prije nekoliko godina par je javno priznao kako su imali problema u braku nakon što je Jada imala aferu s glazbenikom Augustom Alsinom koji je u to vrijeme imao samo 25 godina. To je i bio jedan od glavnih razloga zbog kojeg su se odlučili razdvojiti. Ipak, tvrde kako još uvijek "rade na braku".

Jedan brak pun skandala: Plakanje pred vjenčanje, afere i razdvojeni život

Linker
27. travanj 2024 17:18